2777
2789
عنوان

سکته مغزی

386 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها مادربزرگم سکته مغزی کرده و یک طرفش لمس شده، الانم هی خون دماغ میشه، ایا دکتر خوبی میشناسین توی تبریز که ببریم پیشش تا خوب درمان بشه؟ 

❤️و خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤️
یه راهکار ساده و رایگان برای شفای عاجل بیماران دارم. اگه خواستی خصوصی پیام بده بهت بگم.

منم مادرم همین وعضه فردا هم عمل داره لطفا درخواست منم قبول کن

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه راهکار ساده و رایگان برای شفای عاجل بیماران دارم. اگه خواستی خصوصی پیام بده بهت بگم.

عزیزم من زیاد بلد نیستم اینجارو میشه بیزحمت اینجا بگی؟

خدا شفاش بده خیلی سخته، چه عملی دارن؟

ممنونم عمل اینتوبه قراره از این ب بعد با دستگاه نفس بکشه چون سکته مغزی کرد ریه هاش خون ریزی کردن نفسش قطع شد 

۵ تا صلوات به نیت ۵ تن برای مادرتون فرستادم، ان شاالله به زودی خوبه خوب میشن و شفا پیدا میکنن به لطف ...

خیلی لطف کردین ممنونم ازتون ...برای خون دماغ مادربزرگتون ی سوال دارم ...قرص اسپرین استفاده میکنن؟

بله دکتر داده

نود درصد بخاطر همونه چون مادر منم یکسره خون دماغ میشد دکترش گفت بخاطر اسپرین هستش خون رو رقیق میکنه و خون دماغ میشن

نود درصد بخاطر همونه چون مادر منم یکسره خون دماغ میشد دکترش گفت بخاطر اسپرین هستش خون رو رقیق میکنه ...

مادرتون میتونن راه برن یا نه؟