sepiiii_bano مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 134 عنوان سکته مغزی 386 بازدید | 20 پست سلام بچه ها مادربزرگم سکته مغزی کرده و یک طرفش لمس شده، الانم هی خون دماغ میشه، ایا دکتر خوبی میشناسین توی تبریز که ببریم پیشش تا خوب درمان بشه؟ ❤️و خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤️ 1401/10/06 | 03:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kamanabroo عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 362 یه راهکار ساده و رایگان برای شفای عاجل بیماران دارم. اگه خواستی خصوصی پیام بده بهت بگم. بزرگترین خدمت تو به من آن است که اجازه دهی به تو خدمت کنم.
برفی۷۳۷۱ عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1739 یه راهکار ساده و رایگان برای شفای عاجل بیماران دارم. اگه خواستی خصوصی پیام بده بهت بگم. منم مادرم همین وعضه فردا هم عمل داره لطفا درخواست منم قبول کن لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
sepiiii_bano مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 134 یه راهکار ساده و رایگان برای شفای عاجل بیماران دارم. اگه خواستی خصوصی پیام بده بهت بگم. عزیزم من زیاد بلد نیستم اینجارو میشه بیزحمت اینجا بگی؟ ❤️و خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤️
sepiiii_bano مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 134 منم مادرم همین وعضه فردا هم عمل داره لطفا درخواست منم قبول کن خدا شفاش بده خیلی سخته، چه عملی دارن؟ ❤️و خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤️
برفی۷۳۷۱ عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1739 خدا شفاش بده خیلی سخته، چه عملی دارن؟ ممنونم عمل اینتوبه قراره از این ب بعد با دستگاه نفس بکشه چون سکته مغزی کرد ریه هاش خون ریزی کردن نفسش قطع شد لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
برفی۷۳۷۱ عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1739 خدا شفاش بده خیلی سخته، چه عملی دارن؟ خدا مریض شماروهم شفای عاجل عنایت کنه ان شاا.... لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
sepiiii_bano مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 134 ممنونم عمل اینتوبه قراره از این ب بعد با دستگاه نفس بکشه چون سکته مغزی کرد ریه هاش خون ریزی کردن نفس ... چند سالشونه؟ ❤️و خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤️
برفی۷۳۷۱ عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1739 چند سالشونه؟ شصت و سه لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
sepiiii_bano مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 134 شصت و سه ۵ تا صلوات به نیت ۵ تن برای مادرتون فرستادم، ان شاالله به زودی خوبه خوب میشن و شفا پیدا میکنن به لطف خدا ❤️و خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤️
برفی۷۳۷۱ عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1739 ۵ تا صلوات به نیت ۵ تن برای مادرتون فرستادم، ان شاالله به زودی خوبه خوب میشن و شفا پیدا میکنن به لطف ... خیلی لطف کردین ممنونم ازتون ...برای خون دماغ مادربزرگتون ی سوال دارم ...قرص اسپرین استفاده میکنن؟ لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
sepiiii_bano مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 134 خیلی لطف کردین ممنونم ازتون ...برای خون دماغ مادربزرگتون ی سوال دارم ...قرص اسپرین استفاده میکنن؟ بله دکتر داده ❤️و خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤️
برفی۷۳۷۱ عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1739 بله دکتر داده نود درصد بخاطر همونه چون مادر منم یکسره خون دماغ میشد دکترش گفت بخاطر اسپرین هستش خون رو رقیق میکنه و خون دماغ میشن لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
sepiiii_bano مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 134 نود درصد بخاطر همونه چون مادر منم یکسره خون دماغ میشد دکترش گفت بخاطر اسپرین هستش خون رو رقیق میکنه ... مادرتون میتونن راه برن یا نه؟ ❤️و خدایی هست مهربانتر از حد تصور❤️
برفی۷۳۷۱ عضویت: 1400/12/08 تعداد پست: 1739 مادرتون میتونن راه برن یا نه؟ ن دکتر ب کسانی ک نمیتونن راه برن اسپرین میدن ک خون در گردش باشه لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏