ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چه دارویی براش نوشت من بهترین دکترای گرگان بردمش فقط دکتر سبحانی گوارس گرگان خوب راهنمایم کردو ...
شیرشو عوض کرد ببلاک کامفورت داد همین پدی لاکت داد یه قطره کوچولو داد روزی ۷قطره بهش میدادم اسمش یادم نیست از این پودر هست بسته کوچیک که صبح ها باید بدی امپرازول ولی بچم خیلی داغون بود خداروشکر خوب شد
شیرشو عوض کرد ببلاک کامفورت داد همین پدی لاکت داد یه قطره کوچولو داد روزی ۷قطره بهش میدادم اسمش یادم ...
من مشکل شیرخودم پس
براهمبن شیر ببلاک آر گدفتم روش نوشته مخصوص نوزادان رفلاکسی پدی لاکت و پودرامپرازل بمنم داد صبح وشب امپرارل استفاده میکنم یک هعته چنروز استفاده کردی اون پودرو؟عوارص تداش براش؟من حس میکنم بیشتر بالامیاره الن
اخی عزیزم گناه دارن بچه ها بی زبونن میفهمم چی میگی بچم اینطور بوده
چنماهگی خوب ش. من قرار ۵ماه ونیم غذاشوشرو کنم ک بهترشه دکتررگفت با پوره سیب زمینی یا هوبج شرو کن...لعاب برنج یکی میگف خوبه ولی بلدنیستم براش چجور درست کنم
چنماهگی خوب ش. من قرار ۵ماه ونیم غذاشوشرو کنم ک بهترشه دکتررگفت با پوره سیب زمینی یا هوبج شرو کن...ل ...
من تازه رفته تو ۵ ماه میگن لعاب برنج خیلی خوبه برنج خوب از این هندیان نه بومی محلی میخوری خشک میکنی پودر میکنی بع هر سری یکم تو قابلمه میریزی انقد میزاری بپزه که له له له بشه بعد از آبش از اون لعابی که میگیره کم کم بهش میدی
[QUOTE=265943062]من تازه رفته تو ۵ ماه میگن لعاب برنج خیلی خوبه برنج خوب از این هندیان نه بومی محلی میخوری خشک میکنی ...[/QUOTEاها مرسس عزیزم بعددیکه صاف نمیکنی یعنی برنج ها توشوم که له میشن میدی بچه دیگه