2777
2789
عنوان

پدی لاکت

| مشاهده متن کامل بحث + 11946 بازدید | 61 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا زندگی میکنی

اصفهان یه دکتر خیلی خوب میشناسم دخترمو خیلی دکترا بردم ولی این به یه نسخه همون روز اول خوب شد کولیک داشت اصلا نمیخوابید خیلی اذیت بود 

•فِكرایِ توْ سَرَم اَز هَنزفِريم پيچيدِه تَرَن♥️
اصفهان یه دکتر خیلی خوب میشناسم دخترمو خیلی دکترا بردم ولی این به یه نسخه همون روز اول خوب شد کولیک ...

چه دارویی براش نوشت من بهترین دکترای گرگان بردمش  فقط دکتر سبحانی گوارس گرگان خوب راهنمایم کردواقعا۴ماه کلافه شدم وناراحت برابچه

اصفهان یه دکتر خیلی خوب میشناسم دخترمو خیلی دکترا بردم ولی این به یه نسخه همون روز اول خوب شد کولیک ...

رفلاکس خیلی اذیت شده گلوش قرمز بود  فک میکنم گلو طفلی سوخته بوداز رفلاکس شیر پس میزنه دکتر دارو داد

دوروزم دلدرد داره لباشو جم میکنه دستاش مشت قوس میده ب خودش 

فکرمیکنم بخاطر تغذیه خودم اخه یکم آجیل خوردم استبا کردم😢

چه دارویی براش نوشت من بهترین دکترای گرگان بردمش  فقط دکتر سبحانی گوارس گرگان خوب راهنمایم کردو ...

شیرشو عوض کرد ببلاک کامفورت داد همین پدی لاکت داد یه قطره کوچولو داد روزی ۷قطره بهش میدادم اسمش یادم نیست از این پودر هست بسته کوچیک که صبح ها باید بدی امپرازول  ولی بچم خیلی داغون بود خداروشکر خوب شد

رفلاکس خیلی اذیت شده گلوش قرمز بود  فک میکنم گلو طفلی سوخته بوداز رفلاکس شیر پس میزنه دکتر دارو ...

اخی عزیزم گناه دارن بچه ها بی زبونن میفهمم چی میگی بچم اینطور بوده

شیرشو عوض کرد ببلاک کامفورت داد همین پدی لاکت داد یه قطره کوچولو داد روزی ۷قطره بهش میدادم اسمش یادم ...

من مشکل شیرخودم پس

براهمبن شیر ببلاک آر گدفتم روش نوشته مخصوص نوزادان رفلاکسی پدی لاکت و پودرامپرازل بمنم داد صبح وشب امپرارل استفاده میکنم یک هعته  چنروز استفاده کردی اون پودرو؟عوارص تداش براش؟من حس میکنم بیشتر بالامیاره الن

اخی عزیزم گناه دارن بچه ها بی زبونن میفهمم چی میگی بچم اینطور بوده

چنماهگی خوب ش. من قرار ۵ماه ونیم غذاشوشرو کنم ک بهترشه دکتررگفت با پوره سیب زمینی یا هوبج شرو کن...لعاب برنج یکی میگف خوبه ولی بلدنیستم براش چجور  درست کنم

من مشکل شیرخودم پس براهمبن شیر ببلاک آر گدفتم روش نوشته مخصوص نوزادان رفلاکسی پدی لاکت و پودرامپراز ...

منم هم صبح هم عصر نه اتفاقا امپرازل واسشون خوبه منم هنوز دختر منم بالا میاره

چنماهگی خوب ش. من قرار ۵ماه ونیم غذاشوشرو کنم ک بهترشه دکتررگفت با پوره سیب زمینی یا هوبج شرو کن...ل ...

من تازه رفته تو ۵ ماه میگن لعاب برنج خیلی خوبه برنج خوب از این هندیان نه بومی محلی میخوری خشک میکنی پودر میکنی بع هر سری یکم تو قابلمه می‌ریزی انقد میزاری بپزه که له له له بشه بعد از آبش از اون لعابی که میگیره کم کم بهش میدی

[QUOTE=265943062]من تازه رفته تو ۵ ماه میگن لعاب برنج خیلی خوبه برنج خوب از این هندیان نه بومی محلی میخوری خشک میکنی ...[/QUOTEاها مرسس عزیزم بعددیکه صاف نمیکنی یعنی برنج ها توشوم که له میشن میدی بچه دیگه