2777
2789
عنوان

پدی لاکت

| مشاهده متن کامل بحث + 11946 بازدید | 61 پست
خیلی قطره خوبیه واقعا فقط،حنما تو یخچال باشه بیرون بمونه حتی چند ساعت  نباید،استفاده کنی ازش

تاچقدبیرون باشه میشه استفادش کرد مثلا جایی بخوام برم تومسیرهمراهم باسه

شبی۷قطره ینی میدادی برامن نوشته هر۱۲ ساعت یعنی هم شب هم روز حالا شک دارم داروخونه اشتباه ننوشنه باشه

ببین انقد سفت میشه ک نمیتونی بشمری 😂بده بخوره بچه همون تا ۷ ۸ قطره میاد بالا نترس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچتون کولیک داره شیر خشک میخوره یا شیر خودتون  دکتر خودش بهتر میدونه هم ۵قطره میدن هم ۷قطره

اره عزیزم کولیک دارا ۴ماهه طفلی خواب نداره انواع داروها امتحان کردم دوروزم ج ندادن بیشتر

شیرخودم ولی دهروز ول کرد سینه الکی فقط توخواب اگ بخوره اونم کم

۷قطره تو۲۴ساعت؟اینطور بمن داده هر۱۳ساعت۷قطره

اره عزیزم کولیک دارا ۴ماهه طفلی خواب نداره انواع داروها امتحان کردم دوروزم ج ندادن بیشتر شیرخودم ول ...

وآسه بچه من هر ۸ساعت ۷قطره بچه منم کولیک داشت ولی شیر خشکی شیرشو عوض کردم خوب شد 

•فِكرایِ توْ سَرَم اَز هَنزفِريم پيچيدِه تَرَن♥️
وآسه بچه من هر ۸ساعت ۷قطره بچه منم کولیک داشت ولی شیر خشکی شیرشو عوض کردم خوب شد 

پس منم  همون ۱۲ساعت ۷قطره اوکیه بدمش

اخه میگفتن تودوز۵قطره  برامن ۲۴ساعت میشه۱۴قطره کولیکش شدید شاید براهمین زیاد نوشته

بچه من رفلاکسم داره امروزب درخاست خودم ببلاک آر گرفتم کگارشیرخودم تست کنم شاید بچه بهترشه

اره خیلی خوبه واسه کولیک شبی ۵ قطره بده منم میدادم به پسرم عالی بود 

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

منم سر بچه اول همین بودم 🤣🤣🤣🤣🤣

من میخرم میریزم دور😅این سری دگ بچم خیلی درد داره خوب شده بودا دهروز شدید شده دگ گفتم بدم بره امشب ۷ قطره دادم تاظهر فردا ببینم چطوره خوب باشه فردا هم۷تامیدم😁