2777
2789
عنوان

دوست صمیمی داری ؟!

541 بازدید | 31 پست

سلام دوست صمیمی چندتا داری 

چ خصوصیاتی دارن چقد شبیه تو هستن

من چرا هیچ دوستی ندارم خیلی سخت پسندم🥲🥲نباید از خودم کوچیکتر باشه 

چون اگه کوچیکم یاشه احساس کنه از من بیشتر میدونه یا بیخود بی جهت برای من پیشنهادی راجب چیزی بده خوشم نمیاد 

کلا چرا اینجوریم نمیتونم باکسی که هی میخواد بگه من همه چی میدونم و از من سوالی نمیپرسه کمکی نمیخواد دوست نمیشم

یعنی من حسودم ؟؟

۳بار خونمون عوض کردیم هربار ی محله  ،مستاجریم جایی هم هستم ازهمه چی دورم باشگاهیی کلاسی هیچی نیست 😶😶😑خسته شدم از تنهایی ،شوهر و بچه دارم ولی کافی نیست 

منم همینطورم اصلا هیچ دوستی ندارم کاش حداقل یه نفر بود البته الان نمیشه به کسی اعتماد کرد

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا یه دونه دوست دارم. من خودم سرم شلوغه اون سرش از من شلوغ تر برای همین ارتباطمون کمه برنامه‌مون هم جور نمیشه با هم کاری کنیم. وقتی با همیم همممممشم غر میزنه یعنی من اصلا حرف نمی زنم فقط اون داره غر می زنه و از همه چی می ناله. احساس می کنم زیادم از من خوشش نمیاد بیشتر با شوهرم راحته و با اون حرف می زنه. همین دوستی کم هم برام غنیمته اما خب خیلی همیشه تنهام. 

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
نه ندارم هیچ وقت نداشتم همیشه تنها بودم فقط یه بار دوست داشتم ولی وقتی ازدواج کردم دیگه رابطشو باه ...

جالبه چرا اینجوری شد واقعا..حسرت همسایه های مامانم میخورم قدیما....

منم همینطورم اصلا هیچ دوستی ندارم کاش حداقل یه نفر بود البته الان نمیشه به کسی اعتماد کرد

هم اعتماد ،هم همه ادعا دارن هی میخوان نشون بدن از تو بهترن بیشتر میدونن یا باکلاسن کفری میشم

من کلا یه دونه دوست دارم. من خودم سرم شلوغه اون سرش از من شلوغ تر برای همین ارتباطمون کمه برنامه‌مون ...

منم دلم میخواد ی دوستی داشته باشم من غر بزنم اون غر بزنه خوشم نمیاد همه دنبال انرژی مثبتن فکر میکنن از ادمای غرغرو باید فاصله بگیرن 

هم اعتماد ،هم همه ادعا دارن هی میخوان نشون بدن از تو بهترن بیشتر میدونن یا باکلاسن کفری میشم

ولی تنهای هم سخته کاش خواهرام یا مادرم نزدیکم بودن 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
منم دلم میخواد ی دوستی داشته باشم من غر بزنم اون غر بزنه خوشم نمیاد همه دنبال انرژی مثبتن فکر میکنن ...

من مشکلی ندارم درد دل کنه یا غر بزنه اما هر چیزی زیاد از حدش بده. 

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈
ولی تنهای هم سخته کاش خواهرام یا مادرم نزدیکم بودن 

منم دورم ....سخت میگذره بهم من آدمی هستم برون گرا پرحرف ولی غر هم دوس دارم زیاد بزنم ،بعد هرچی دختر فامیلمون هست آروووم فیس افاده ای بدم میاد