2777
2789
عنوان

چقدر ناراحتم

169 بازدید | 21 پست

هیچوقت تو انتخاب شریک عاطفی شانس نداشتم اولی که مثل چی خودشو میگرفت واسم گدای یه ثانیه محبت بودم دریغ میکرد الان که نمیخوامش و عاشق یکی دیگه شدم واسم آدم شده و اومده خواهش و تمنا میکنه قبولش کنم 

دومی هم خیلی بلاتکلیفم میزاره😭😭😭 خدایا قربونت برم پس کی من با خیال راحت به یکی دل ببندم و محبت ببینم کی یه آدم خوب میزاری سر راهم خسته شدم😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تنهایی کلافه شدم به خداااا😭 هزار تا درد و بدبختی دارم یکی نیست مرهم دردام باشه😭😭😭

بنویسشون....من شریک عاطفیم هروقت باهاش حرف میزنم درد و دل میکنم هیچی جز پشیمونی نداره.به غلط کردن میفتم 

مینویسم اینطوری راحتتره

منم مثل تو تک‌وتنهام حتی یه خواهر نیست باهاش حرف بزنم مامانمم تا میگم میگه تصمیم خودت بود من بهت گفتم☹️ده ساله تحملش میکنم نمیتونم جدا شم چون بچه هام میمونن راه خدا 

کاش اون موقع بیشتر فکر میکردم

منم مثل تو تک‌وتنهام حتی یه خواهر نیست باهاش حرف بزنم مامانمم تا میگم میگه تصمیم خودت بود من بهت گفت ...

خواهر منم مثل توعه 

الان پشیمونه میگه کاش بچه نمیاوردم همون اول طلاق میگرفتم .....ولی بدبختی ما زنا احساسی بودنمونه مردا بویی از احساس نبردن🤦‍♀️🤦‍♀️

خواهر منم مثل توعه  الان پشیمونه میگه کاش بچه نمیاوردم همون اول طلاق میگرفتم .....ولی بدبختی م ...

دقیقا بعضیا که دارن زندگی میکنن بازیگرای خوبین اگه نه همشون لنگه همن متاسفانه

از ته دل هر بار حرف میزنم و دعا میکنم ولی هر بار خیلی نا امید میشم 

نشو شاید مصلحت اینطوریه بسوار به زمان خدا خودش همه چی رو درست میکنه جواهر تو سختی جواهر میشه .صبر داشته باش

آخی سخته که چرا خونش رو ترک کرده.بچه هارو هم آورده

شوهرش بهش خیانت کرد قبل از اینکه بچه ش به دنیا بیاد اومد بیرون 

ولی باز برگشت پیشش و بچه ش به دنیا اومد🤦‍♀️ الان پشیمونه