2777
2789
عنوان

بیاین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 61 پست

اگه نمیخای جدا بشی اصلا شکایت مهریه و فلان نکن به هیچ وجه،کارت گره میفته هرکی طلاق میخاد خودش درخواست میده این دیگه مشکل تو نیست دادگاه خواست تورو میری حقتو میگیری،بیخیالش باش خونه ی خانوادت بمون تا بیاد خاهش کنه و برگردونه شمارو

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش پیام بده بگو منو ببخشی؟این منم که دیگه نمیبخشمت من خیلی تلاش کردم که زندگیم حفظ بشه و ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده دادم بهش پیام  بی اهمتش میکنم تا چند وقت بدونع تموم شد همه چی 

اگه نمیخای جدا بشی اصلا شکایت مهریه و فلان نکن به هیچ وجه،کارت گره میفته هرکی طلاق میخاد خودش درخواس ...

نمیکنم میکف انقد طلاقت نمیدم موهات غین دندونات شه دیک سراغت نمیام اینا 

اگه نمیخای جدا بشی اصلا شکایت مهریه و فلان نکن به هیچ وجه،کارت گره میفته هرکی طلاق میخاد خودش درخواس ...

ب نظرت با این تفاسیر ب غلط مردم میفتع میاد التماس امروز پیام ذاد چرا چادر نپوشیدی بعد میکف بخاطر ابروم اینا ب نظرم با دست پس میزنع  با پا پیش میکشه 

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده دادم بهش پیام  بی اهمتش میکنم تا چند وقت بدونع تموم شد همه چی

اره تظاهر کن که تمومش کردی برای خودت و‌تغییر رفتار بده ۱۸۰درجه عوض شو بزار فکرش درگیر تو بشه،عشق میدونی چیه؟وقتی به یه نفر زیادی فکر کنی و فکرت درگیرش بشه تموم وجودت میخاد طرفو.تاحالا فکر کردی چرا بعضی مردایی که خیانت میکنن عزیزتر میشن و زن به دنبال هزار راه حل میگرده تا مردش برگرده به زندگی؟چون از بس بهش فکر میکنه به اینکه یکی دیگه تصاحبش میکنه و هزارجور فکرو خیال ناخوداگاه علاقش دوبرابر میشه بهش و دوس داره برش گردونه، اصلا خودت به نظرت قبل این فاصله همنقدر همسرتو میخواستی؟نه از بس فکروخیال کردی راجبش که علاقت دوبرابر شد حتی میخای به هر قیمتی برش گردونی،همیشه ادم گنگی باش نزار کسی که دوسش داری تمامتو بفهمه و تو رو مثل کف دست بشناسه،نامفهوم باش براش بزار در تو دنبال چیزایی بگرده که براش سواله هیچوقت به کسی که دوسش داری ثابت نکن که عاشقشی و بدون اون زندگی سخته برات چون این میشه نقطه ضعفت و اونم میشه ادم سواستفاده گر،تغییر کن بزار اونم منوجه تغییرت بشه و با خودش هزار جور فکروخیال کنه،با خودش بگه چیشد یهو عوض شد؟نکنه دیگه منو نمیخاد؟نکنه طلاق بگیره؟نکنه کسی اومد تو زندگیش؟نکنه کارام خستش کرد؟انقد سوال بی جواب میاد توی ذهنش که میاد سمتت.این تغییری که گفتم اراده میخاد خیلیا هستن الکی میگن نبابا تغییر کردیم باز با دو تا پیامش دوباره میشن همون ادم سابق و روز از نو‌روزی از نو 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
اره تظاهر کن که تمومش کردی برای خودت و‌تغییر رفتار بده ۱۸۰درجه عوض شو بزار فکرش درگیر تو بشه،عش ...

راس میگی همینکارو میکنم ب این راحتیام  دیک جوابشو نمیدم انقد بی محلش  میکنم ک ب خودش بیاد اون بیاد التماس ن من برم التماس اون  یجوزی حرف میزنه‌ادم فکر میکنه دیگ دوسداشتنی در کار نیست 

ب نظرت با این تفاسیر ب غلط مردم میفتع میاد التماس امروز پیام ذاد چرا چادر نپوشیدی بعد میکف بخا ...

حرفیه که خودم بهت زدم اره درسته با دست پس میزنه با پا پیش میکشه،عزیزم بهت گفتم اون ادمه طلاق دادنت نیست میخاد برگردی ولی متاسفانه عادتش دادی که خواهشش کنی و بدعادت شد و خوشش اومده،هیچوقت طلاقت نمیده شده یه بیمار که داروش روزانه خواهش و التماس توعه،اگه خودتو کنترل کنی و سفت وایسی اره شک نکن بزمیگرده به زندگی و میاد خواهش که برگردی 

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
اره تظاهر کن که تمومش کردی برای خودت و‌تغییر رفتار بده ۱۸۰درجه عوض شو بزار فکرش درگیر تو بشه،عش ...

وقتی هیچ پیامی بهس ندم وقتی پیگیرش نباشم  قدرمو میدونه ولی یجوری وانمود میکنه انگار هیچ عجشقی ب من نداره همس از طلاق حرف میزنه امشب گف کسی کسیو‌بخاد قصد طلاق ازس نمیکنه امشب یجوری دلمو شکست ی تلنگر شد ک‌رهاش کنم اون ب خودس بیاد ممنون از راهنماییت عزیزدلم 

وقتی هیچ پیامی بهس ندم وقتی پیگیرش نباشم  قدرمو میدونه ولی یجوری وانمود میکنه انگار هیچ عجشقی ب ...

عزیزم خوشحال میشم که کمکی بتونم بکنم واقعا دلم درد میاد وقتی میبینم کسی تو زندگیش مشکل داره انشاالله خدا به زندگی همه خوشبختی بده به تو هم بده.عزیزم یکی از دوستام مثل تو بود مشکلش،انقد پیگیر نامزدش بود اخرش یروزی نامزدش برگشت گفت ببین من از بس که خوبم و همه چی تمومم تو نمیتونی بیخیالم بشی در صورتیکه هیچی نبود.عزیزم این اعتماد به نفس‌و فکر میکنی کی بهش داد؟دوستم.اونروز دل دوستم بدجور شکست همین حرفایی که بهت زدمو بهش گفتم اونم تغییر رویه داد اخرش نامزدش اومد التماس ولی دختره دیگه نخواستش و ازش جدا شد.

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
باید بهش نشون بدم تموم شدس برای من 

بله همینه سعی کن تا جوابشو ندی وقتی تغییرشو‌دیدی که میخاد زندگی کنه درجا جواب پیامشو نده طولش بده ده دقیقه که نگه منتظر پیامم بود،پیام طولانی طومار ننویس یا چند تا پیام پشت سر هم نده بهش تک کلمه ای جواب بده،اگه یروز ازت دلیل این تغییرنو خواست بگو تو از من یه ادم دیگه ساختی

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم
بله همینه سعی کن تا جوابشو ندی وقتی تغییرشو‌دیدی که میخاد زندگی کنه درجا جواب پیامشو نده ط ...

اگ یوقتی پیام دادم دیگ جوابشو نمیدم یا ب قول شما همین کارایی ک میکنم ک میگید یجوری میگف میخاستم ببخشمت دیگ  بهش فکر نمیکنم ی بلایی سرت  بیارم هم مهر میدم هم طلاقت