2777
2789
عنوان

دل ضعفه در رژیم

124 بازدید | 13 پست

دوستانی که رژیم‌هستن یا قبلا رژیم گرفتن برای ضعف کردنها و کم اوردنها مخصوصا روزهای اول چکار کردید

داروی ایمن کم کننده اشتها اگر سراغ دارید بگید ممنون میشم

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میان وعده میخوری؟

اره میخورم ولی عصر به بعد سردرد میشم از ضعف

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
هیچی آخرش هم رفتم زیر سرم 😶

از امضاتون متوجه شدم خیلی کم کردین چطوری؟

من از وعده ناهار تا شام دو تا میان وعده میخورم  یکبار میوه  بعدی آجیل و خرما  اصلا ...

خود شام چی

میخوری؟

خود شام چی میخوری؟

اره شام سبک میخورم کلا همه وعده ها رو سبک میخورم 

مثلا میوه که گفتم یه دونه پرتقال ساعت 4 میخورم 

بعد ساعت 6 چند دونه آجیل و دو تا خرما 

ساعت 8 هم شام

🍓✨

اره شام سبک میخورم کلا همه وعده ها رو سبک میخورم  مثلا میوه که گفتم یه دونه پرتقال ساعت 4 میخو ...

ممنون عزیزم من انگار بعدش هرچی میخورم ضعف ام بیشتر میشه

اوایل خیلییی سخته

ممنون عزیزم من انگار بعدش هرچی میخورم ضعف ام بیشتر میشه اوایل خیلییی سخته

اره اوایل سخته بعد که وزن کم میکنی انگیزت بیشتر میشه کلا مسیر راحتتر میشه 😄 

سعی کن وعده ناهار و شام پروتیین بیشتری بخوری حس سیری خوبی میده 

🍓✨

اره اوایل سخته بعد که وزن کم میکنی انگیزت بیشتر میشه کلا مسیر راحتتر میشه 😄  سعی کن وعده ناها ...

ممنون عزیزممم از راهنماییت

امیدوارم فقط خدا کمک کنه😅