2777
2789

زززز

سلام … دوست خوبم دوتا مشکل برام پیش اومده فقط یک حمد شفا برای سلامتی مادرم و یک سوره توحید برای درست شدن مهاجرتم و آسان و سریع شدنش به ک یا آ بخون انشاالله  … خدا هزار برابر بهت بده ❤️❤️….تپلی ام دارم رژیم میگیرم وزن اون ۸۹ کیلو …هرماه ۴ تا ۵ کیلو کم … وزن اول ۸۵ (ماشاالله شد)آذر ….وزن دوم ۸۰() دی …. وزن سوم ۷۵() بهمن …. وزن چهارم ۷۰ ()اسفند….وزن پنجم ۶۵()فرودین….انشاالله

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من چرا خندم نمیاد به این تاپیکا 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

اسیش داشت بزور همه رو گزو جلوه میداد🤣

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
یعنی منم ممنوع ام☹️😂

الان میترکی😁

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
اسیش داشت بزور همه رو گزو جلوه میداد🤣

میگفت شماها تو خونه مسلسل وار میگوزید 

مرا به خـآنه برگـردانید                                                         ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمتر رنج ببریم !!        هَـر کجا مـرز کشیدند، بیا پُـل بزنیم ✨🤍👥                                                                                خواستم آسمان باشم ، مُـنجی شهر نیمه جان باشم ؛ آشیـان پرندگان باشم ، با همین دست خالی و سردم :))              لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️.                               

استارترش يجووري گو…..اش بهش چيره شده بووود 🤪و جزئي از ماهيتش كه فكر ميكرد همه مث خودشن

😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

🙄😞

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
میگفت شماها تو خونه مسلسل وار میگوزید 

اره انگار از همه ما خبر داشت😂

تگش کنید  😄

نمی‌دونم کی بود حقیقتا توجه نکردم