2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفا

77 بازدید | 5 پست

اگه کسی حس ششمی هست میشه بگه من کی برای باردوم باردار میشم سه ماه پیش سقط داشتم میخوام دوباره باردار بشم میتونید بگید 

جنسیتم بگید 

برای بارداری اول یکی گفت دوهفته دیگه جواب ازمایشم مثبت میشه من باور نکردم ولی  دیدم پریود نشدم رفتم ازمایش و مثبت بود بعد اون یاد حرفش افتادم اصلا باور نکرده بودم حرفشو

تنها چیزی که باعث شد از عضویت تو نی نی سایت پشیمون بشم همین تاپیک های حس ششم هست‌

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر کی بود درست گفته لطفا بگو

نمیدونم من بچه اولم اسفند ۹۹ به دنیا اومد ۹ ماه قبلش یکی گفته بود همه پیامامو  نگا کردم ولی بعضیا کلا تعطیل شده بودن فک کنم همونا بود اسمش نتونستم پیدا کنم