2777
2789
عنوان

خطای بی بی چک چقدر

254 بازدید | 8 پست

خانمها من این ماه اقدام داشتم 

ماه پیش چهارم پریود شدم

این ماه چهارم بی بی زدم منفی بود الان رفتیم تو ششم هنوز پریود نشدم چیکار کنم صبر کنم یا باز چک کنم

صبر کن چند روز بعد برو ازمایش بده اگ پری نشدی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتظار نداشته باش تو ماه اول باردار بشی ما بش میگیم جنگ بچه آن شالله تا ماه بعد حامله ایی

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

صبرکن یه هفته بگذره بعدد باز بی بی بزن

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!
انتظار نداشته باش تو ماه اول باردار بشی ما بش میگیم جنگ بچه آن شالله تا ماه بعد حامله ایی

ن انتظار ندارم راستش خیلی هم برام الان مهم نیست چون سنمم زیاد نیست فقط چون شوهرم اقدام کرد منم بدم نمیومد نی نی بیاریم جلوگیری نکردم اما میترسم مشکلی داشته باشم فقط.‌پس طبیعیه ماه اول نشع؟

ن انتظار ندارم راستش خیلی هم برام الان مهم نیست چون سنمم زیاد نیست فقط چون شوهرم اقدام کرد منم بدم ن ...

اره گلم من ماه سوم اقدام باردار شدم

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛