2777
2789

۷ کیلو کم کردم....دلم میخواد تا عید بازم کم کنم ولی الان پریودم شدم دلم شدید هوس شیرینی خامه ای کرده🥴😓😓

بیاید دعوام کنید که ول نکنم رژیمم و

البته هم رژیم هم باشگاه

😬🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اشکالی نداره حالا یه دونه نون خامه ای بخوری

نباید اینجوری جلوی میل و هوس خودت مقاومت کنی

بدتر میشه

نباید رژیم بشه یه جور مقاومت ذهنی جواب عکس میده

باید با یه شیب نرم بشه لایف استایلت

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

بهم بگووو چیکار کردی تورو خدا من باید ۲۰ کیلو کم کنم

من راهکار دارم 😌 عکس قبل بعدمم میزارم

اجازه نده هیچ کس پاشو رو رویاهات بزاره 🌿 ناشنوا باش وقتی که__ به آرزوهات میگن محال🌼💜 شاد باش و بخند :) بزار بفهمن قوی تراز دیروزی ⁦( ◜‿◝ )♡⁩  هرچی طوفان زندگیت بزرگتر باشه رنگین کمون بعدش قشنگ تره☁️🌈  چرا عاشق خدا نباشم ؟! وقتی که گفت تو ستاره خلقت منی 💛🌟✨ زندگی مثل بادکنک میمونه اگه رهاش نکنی هیچوقت نمیفهمی تا کجا میتونه اوج بگیره 🤍💚🍃 اگه رفتی سراغ آرزوهات 💫 و شکست خوردی ، اگه قلبت شکست ، اگه کم اوردی ، اگه اگه اگه هزارتا اگه دیگه هیچوقت نامید نشو مطمئن باش تومیتونی انجامش بدی چون پشت تمام ارزهات خدا ایستاده ☁️💙 وخدایی که دراین نزدیکی ایست وخدایی که به شدت کافیست 💜🌼 « آمیدوارم لحظات خوبی کنار شما مهربونا داشته باشم به دنیای رنگی رنگی 🌈 من خوش اومدید »  ( لطفا همو دوست داشته باشیم تا دنیا جای قشنگ تری بشه)⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دی ماهی ام 🥶🌨️⛄
بهم بگووو چیکار کردی تورو خدا من باید ۲۰ کیلو کم کنم

هم باشگاه هم رژیم 

رژیماااا ینی شبا ن نون نه برنج!

ظهرم قاطی پلو ۸ تا قاشق 

خورشتی ۶ تا و ۴تا خورشت

نون ۴ تا ۱۰×۱۰

شیرینی دوماهه نخوردم😓😬😬😀