2777
2789
عنوان

هیچکس نمیبینه

78 بازدید | 7 پست

ناراحتم از اینکه هرکاری واسه هرکسی میکنم با اینکه نیتم پاکه ولی اون نمی‌بینه...۲ ریال پول میاد دستم میرم واسه خواهرام کادو و خوراکی میخرم و اونا ریال به ریال پول چیزایی که برام خریدن میگیرن،واسه نامزدم رفتم زیر قرض و با قسط براش ساعتی که دوست داشت گرفتم الان دعوامون شده که چرا نمیذاری فروشنده رو ببینم خودم ازش بگیرم که با پیک میگی بیارنش.چیو مخفی می‌کنی, صبحا آروم میرم کتابخونه درس بخونم مامانمو صدا نمیکنم میگه حتما جای خلاف میخواستی بری،بابامو میگم‌خودم میرم میگه میخواد نشون بده زورش زیاده،نمیدونم چیکار کنم کسی نیت بد از کارای خوبم نگیره، دلم واسه هرکاری پاکه ولی تهش شر پاچمو میگیره،هعی...😅

تو این زمونه نباید زیادی خوب بود

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راهکار میخوای?

کاری که باعث سوتفاهم میشه نکن.

خوبی که از حد بگذرد ،نادان خیال بد کند.

هر حرف و تهمتی که میشنوی،خداروشکر کن فهمیدی چی تو ذهن مخاطبت میگذره راجع به خوبی خودت و این بشه یه درس،دیگه تکرارش نکنی.

راهکار میخوای? کاری که باعث سوتفاهم میشه نکن. خوبی که از حد بگذرد ،نادان خیال بد کند. هر حرف و ته ...

آخه خودم انقدر بد نیست نیستم واسه همین همرو مثل خودم میبینم فکرشم نمیکنم اینطوری به ذهنشون بیاد

آخه خودم انقدر بد نیست نیستم واسه همین همرو مثل خودم میبینم فکرشم نمیکنم اینطوری به ذهنشون بیاد

فکرشو نمیکردی چون بهت نگفته بودن.الان که گفتن، و دیگه میدونی،این خودش یک بُرد محسوب میشه.

صبح مامانتو صدا کن صبحونه برات آماده کنه،به باباتم بگو پاشو ماشینو روشن کن دیرم شده، به نامزدتم بگو عزیزم فکر کردم اگه بدونی ساعت رو با قیمت گرون برات خریدم معذب بشی،پس همین امروز بیا دنبالم بریم همون مغازه،به آقاهه گفتم اگه همسرم ساعت رو دوست نداشت میاریم عوضش میکنیم(میدونم شاید همچین چیزی به فروشنده نگفتی😉) 

برای خوهرانت هم تا الان کلی خرجشون کردی،از امروز هم هیچ لزومی نداره یک ریال خرجشون کنی،قَیِمشون که نیستی.

فقط اخلاق و رفتارت محترمانه باشه.به همه زحمت بده،اما در کمال خوشرویی و زبون بازی.

فکرشو نمیکردی چون بهت نگفته بودن.الان که گفتن، و دیگه میدونی،این خودش یک بُرد محسوب میشه. صبح مامان ...

خدا شاهده به افتخار این کامنتتون بلند میشم و دست میزنممم😃👏👏👏👏👏👏محشر بود اصلا عااالی😃 عجب چیزایی گفتین دمتون گرم واقعا👌🌷