fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 عنوان کراتین مو 92 بازدید | 9 پست کیابعدکراتین موهاشون رشدکرده وپرپشت شده؟ عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد*** 1401/10/06 | 00:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ياســــمــَــر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 278 سلام عزیزم میخواستم بپرسم شما ابله گرفته بودی پسرتونم گرفت؟ واي بر مــَــن گــَـر تـُـ(الله)ـو همراهــَم نبـاشـــى...
ياســــمــَــر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 278 من از روزی که تب کردم ۱۱روز گذشته و دونه هام خشک شدن همش استرس پسرمو دارم که نگیره ۳سالشه واي بر مــَــن گــَـر تـُـ(الله)ـو همراهــَم نبـاشـــى...
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 من از روزی که تب کردم ۱۱روز گذشته و دونه هام خشک شدن همش استرس پسرمو دارم که نگیره ۳سالشه سلام عزیز ۲۱ روزبعدش سرماخورد چنتا دونه توپاش زد ریزبودن ولی بچها نمیگیرن یاخفیف میگیرن چون واکسن زدن واینکه اگه سیستم ایمنی پسرت خوبه نگران نباش اصلا عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 من از روزی که تب کردم ۱۱روز گذشته و دونه هام خشک شدن همش استرس پسرمو دارم که نگیره ۳سالشه خیلی پرشدی مثه من یا کمن دونه هات عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
ياســــمــَــر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 278 خیلی پرشدی مثه من یا کمن دونه هات نه زیاد نبود ولی خیلی اذیت شدم از خارش و اینا🥴صورتم فقط پیشونی و گیجگاهم بود با یکم رو بینی واي بر مــَــن گــَـر تـُـ(الله)ـو همراهــَم نبـاشـــى...
ياســــمــَــر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 278 من پشت کمرمو وقت خشک شد همه رو کندم😭🥴 واي بر مــَــن گــَـر تـُـ(الله)ـو همراهــَم نبـاشـــى...
ياســــمــَــر عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 278 راستی دقیقا سه هفته قبل ازینکه خودم بگیرم پسرم سه روز بی دلیل تب کرد ولی بعدش دونه نزده بود 😐ممکنه اون ابله بوده واي بر مــَــن گــَـر تـُـ(الله)ـو همراهــَم نبـاشـــى...
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 نه زیاد نبود ولی خیلی اذیت شدم از خارش و اینا🥴صورتم فقط پیشونی و گیجگاهم بود با یکم رو بینی منم خیلی بم بدگذشت من پررررررر شدم ولی الان خداروشکر رفتن فقط اونایی ک کندم توشکمم مونده جاشون دو سه تا عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3487 راستی دقیقا سه هفته قبل ازینکه خودم بگیرم پسرم سه روز بی دلیل تب کرد ولی بعدش دونه نزده بود 😐ممکنه ... اره شاید چون بدون دونه زدن میگیرن کوچولوا توهم ازش گرفتی ولی کلافصلشه کسی ک بچگی نزده باشه بزرگ باشه تومعرضش باشه میزنه عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***