2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من از روزی که تب کردم ۱۱روز گذشته و دونه هام خشک شدن همش استرس پسرمو دارم که نگیره ۳سالشه

سلام عزیز ۲۱ روزبعدش سرماخورد چنتا دونه توپاش زد ریزبودن ولی بچها نمیگیرن یاخفیف میگیرن چون واکسن زدن واینکه اگه سیستم ایمنی پسرت خوبه نگران نباش اصلا

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرامون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

من از روزی که تب کردم ۱۱روز گذشته و دونه هام خشک شدن همش استرس پسرمو دارم که نگیره ۳سالشه

خیلی پرشدی مثه من یا کمن دونه هات

خیلی پرشدی مثه من یا کمن دونه هات

نه زیاد نبود ولی خیلی اذیت شدم از خارش و اینا🥴صورتم فقط پیشونی و گیجگاهم بود با یکم رو بینی 

واي بر مــَــن گــَـر  تـُـ(الله)ـو همراهــَم نبـاشـــى...
نه زیاد نبود ولی خیلی اذیت شدم از خارش و اینا🥴صورتم فقط پیشونی و گیجگاهم بود با یکم رو بینی 

منم خیلی بم بدگذشت من پررررررر شدم ولی الان خداروشکر رفتن فقط اونایی ک کندم توشکمم مونده جاشون دو سه تا

راستی دقیقا سه هفته قبل ازینکه خودم بگیرم پسرم سه روز بی دلیل تب کرد ولی بعدش دونه نزده بود 😐ممکنه ...

اره شاید چون بدون دونه زدن میگیرن کوچولوا توهم ازش گرفتی ولی کلافصلشه کسی ک بچگی نزده باشه بزرگ باشه تومعرضش باشه میزنه