2821
2789
عنوان

شیر ندمش ؟؟؟

131 بازدید | 18 پست

کسی بچش اینطوری شده 

بچم اسهال و استفراغ ویروسی گرفته بعد شیر میخوره بالا میخوره کلن... با غذا بالا نمیاره یا خیلی کم

چن ساعتیه شیر ندادمش میخام دیگه شیرش ندم ولی میترسم 

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲

ببرش دکتر ، مشاور دکتر بگیر 

ستاره هسدم و عاشق بوی بند بی تی اس ام_ گاهی لازمه قبل حرف زدن ی 🤏 فکر کنیم _ شعور داشتن یک نعمت الهی هست که خدا به هر کسی نداده _ حال دوران یکسان نباشد غم مخور _ خدا خودش حواسش ب بنده هاش هست_ گویند سرانجام ندارید شما ، ماییم بی هیچ سرانجام خوشیم _ خدا برای هر انسانی یک فرشته زمینی آفریده 🙂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببرش دکتر ، مشاور دکتر بگیر 

تا همین چند ساعات پیش دکتر و بیمارستان بستری درگیر این چیزا بودیم تازه کشفش کردم یه دوساعتیه 

نمیدونم چ غلطی کنم 

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
من پسرم که کوچیک بود این طوری شد بردم دکتر یه آمپول زد خوب شد بعد بهش شیر دادم کاش می بردی دکتر اسها ...

بیمارستان بستری بوده هیچی انگار روش جواب نمیده خودشون مرخص کردن 

اره بدنش کم اب هست

من پسرم که کوچیک بود این طوری شد بردم دکتر یه آمپول زد خوب شد بعد بهش شیر دادم کاش می بردی دکتر اسها ...

امپول تهوع ؟

پسر منم عصر زده ولی جواب نمیده انگاری 😔😔😔

قلبم آتیش گرفته 

ندی یوقت دیگه نمیخوره با دکترش مشورت کن

دکترش فرداس امشبو نمیدونم چ غلطی کنم

نخوره مهم نیس فقط حالش خوب باشه با غذا جبران میکنم براش

میتونی چند ساعت ندی شیرتو، با غذا کنترل کنی، بهتر شد دوباره شروع کن، چون ممکنه یه چیزی خورده باشی که ...

شیرخشکیه اخه