2777
2789
عنوان

بیاید شب نشینی

113 بازدید | 17 پست

سلام خوبید

هدف های شخصی که دوس دارید تا آخر امسال بهش برسید چیه

من اینکه مدرک لیسانسمو بگیرم و آماده کنکور ارشد بشم😍

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته دلخواهم قبول شم 

افسردگیم درمان شه 

۳ تا ۵ کیلو کم کنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

گوشیمو عوض کنم ارتقا شغلی بگیرم با حقوق بیشتر

منم دوس دارم گوشیمو عوض کنم a31دارم دوس دارم ۵۳یا۷۳ بگیرم شماچی

رشته دلخواهم قبول شم  افسردگیم درمان شه  ۳ تا ۵ کیلو کم کنم

منم دوتایی اولی

ولی با این تفاوت که سومی من دقیقا برعکس دوست دارم اضافه کنم😂البته این در حد هدف نیست خیلی مهم نیست برام ولی دوست دارم

شوعر کنم  با یه ادم حسابی😂شوهر بدرد نخور زیاد هست خوبش کم پیدا میشه/:

ایشالا عزیزم

چن سالته

منم دوتایی اولی ولی با این تفاوت که سومی من دقیقا برعکس دوست دارم اضافه کنم😂البته این در حد هدف نی ...

خوبع

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

❤ 20سالمه میدونم هنوز خیلی وقت دارم ولی خب به قول ارسطو من به شدت  آدم ازدواجیم چیکار کنم😂🙈

😂