2777
2789

بچه ها من ۲ سالی میشه عقد و عروسی کردم

تا قبل از اون که خونه بابام بودم از طریق مجازی با یه پسر در ارتباط بودم(به قرآن که جاهل بودم)😑😑💔

بعد از چند سال هنوز همون خط رو دارم 

امشب یه شماره ناشناس زنگم زد، تا گفتم الو دیدم یه پسره، گوشیو دادم شوهرم گفتم ببین کیه چی میگه!!!

گفت با فلانی کار دارم(اسم منو گفت) شوهرم گفت چیکارش داری! توکی؟؟

اونم گفت من قبلاً رفیقش بودم و خودش منو می‌شناسه!!

وای فقد من که قلبم تند تند میزد 😑💔خدا واسه هیچکس نیاره!!

وقتی قط کرد شوهرم گفت این کی بود که همه چیز تورو میدونست

گفتم نمی‌دونم!

گفت به من دروغ نگو، منم یه چیزایی سرهم کردم گفتم ولی واقعیت رو نگفتم 

چون ترسیدم 

واقعا دلم نمیخاد شوهرم بهم خیانت کنه، وقتی خودم حس میکنم شاید این خیانت حساب بشه حالم بد میشه 

شوهرم بخاطر این قضیه عصبانیه، اعتمادش نسبت به من رو هم از دست داده 

چیکار کنم به نظر تون 

چی بگم؟؟

خب خودت جواب میدادی دوتا فش میدادی قط میکردی

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چرا گوشیو دادی شوهرت؟؟ 😐😐

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

تو دوران مجردی هر کسی نیاز به دوستی هم پیدا میکنه خطایی ازت سر نزده جوون بودی دیگه 

واقعیت و بگو تا بیشتر بهت اعتماد کنه

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

حالا حالا باید موش باشی تا به خیر بگذره

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

چقدر بد ... خوب سکته نکردی ...

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔