2777
2789

کاربرای قدیمی بیاید بگید چیکار می تونیم بکنیم که جو نی نی سایت مثل چند سال قبل بشه؟ یعنی فضای محترمانه ای داشته باشه و کاربرا کمتر به هم بی احترامی بکنن

فضای گفت و گو داشته باشه همدیگه رو بشنویم و درک کنیم و راهکار منطقی و پخته بدیم

تاپیک ها مفید باشه و به درد خانمای متاهل بخوره.

خودم چند تا پیشنهاد دارم:

🎈تاپیک های به دردنخور مثل حس ششم و اینا رو یه جورایی تحریم کنیم اصلا باز نکنیم.

🎈اینطور نباشه که فقط وقتی سوال داریم تاپیک بزنیم، تجربیات مفیدمون رو هم بیایم بنویسیم شاید به درد دو نفر بخوره و خیری رسونده باشیم. مثلا قلق خوشمزه پختن یه غذا، روند درمان یه بیماری از علائمش تا دکتری که رفتیم و مراقبت هایی که کردیم، یا تجربه کنار اومدن و حل یه مشکل خاص و ...

🎈صبورتر باشیم، حتی در مقابل پرخاشگری ها و بی ادبی ها با متانت رفتار کنیم و یه جورایی برخورد مودبانه و بالغانه رو ترویج بدیم.

خب پیشنهادای بقیه چیه؟؟؟؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

نمیتونی کاری کنی چون جماعت بی ادب شدن 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کاربر قدیمی هستم، خودم خواستم کاربریم بترکه چون از فضای سایت خسته شده بودم. ولی دوباره برگشتم چون اینجا بخشی از خاطراتمه

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

از همه قشر و سنی وارد سایت شده چندین سال پیش اینجور نبود 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

به نظرم هیچ وقت نمیشه حالا من خودمم خیلی قدیمی نیستم ولی هرسال که میگذره بدتر شده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نمیتونی کاری کنی چون جماعت بی ادب شدن 

نه واقعا اینطوری هم نیست که نشه کاری کرد، کافیه یه کمپین مانندی شکل بگیره و تصمیم بگیریم اینجا رو پر از تاپیک های مفید بکنیم ، بجای تاپیک های سطحی و مزخرف

نه واقعا اینطوری هم نیست که نشه کاری کرد، کافیه یه کمپین مانندی شکل بگیره و تصمیم بگیریم اینجا رو پر ...

موافقم  ولی کسی نیس ک عمل کنه

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
چه اسم قشنگی داره کاربریتووون

عزیزم

قشنگ فکر شماست 💜