سلام به همه خوبین امیدوارم همیشه خوب و سلامت باشین و ان شاءالله به حق این شب عزیز همه تون حاجت روا بشین و اقا خیلی زود ظهور کنه و همیشه سلامت باشه یه بنده خدایی فردا عمل جراحی داره براش دعا کنین عملش خوب باشه و زود سر پا بشه خودش نمیدونه براش تاپیک میذارم خواستم پست بزارم و بخوام براش دعا کنین واسه همه مریضا دعا کنین واسه کسایی که بچه دار نمیشن مجردن بیکارن مستاجرن درگیر اعتیادن تو زندون افتادن بدهکارن و مادرهای بارداری که زایمان شون نزدیکه دعا زیاده واسه همه دعا کنین اول واسه ظهور و سلامتی اقا بعد واسه همه مادرهای باردار هم هستن زایمان شون نزدیکه یه بنده خدایی هم هست بچه اش مریضه دو نفرم هستن ماربزرگش مریضه کلا واسه همه دعا کنین واسه عاقبت بخیر شدن همه مون دعا کنین واسه کسایی که داغ اولاد دیدن یا داغ پدر و مادر دیدن دعا کنین واسه من و خانواده امم دعا کنین واسه بچه هایی که چند ماهه به خاطر ویروس مریضن و مادرشون دل نگرانه دعا کنین کلا وایه امه دعا کنین اجرتون با خدا التماس دعا طولانی شد ببخشین
اوه من با اینکه همه اش خونه امم ولی خوب تو خونه هم کار میکنم مثلا ظرف شستن و اینا میترسم ختمو بگیرم به گردنم بمونه نمازیم که بگه و طولانی باشه نمیتونم میترسم به گردنم بمونه
اوه من با اینکه همه اش خونه امم ولی خوب تو خونه هم کار میکنم مثلا ظرف شستن و اینا میترسم ختمو بگیرم ...
زیاد نمازنمیده. یا بعضی وقتا میگه چند تا ایت الکرسی.اینجوری هم میده بعضی هاش ۴٠ روزه نیست. اگه خاستین شرکت کنین. من سه روزه شروع کردم انشاءالله حاحت روا بشین التماس دعا دارم