2777
2789
عنوان

تف به شکمویی تف تف

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 55 پست
وای منم دلم فلافل دو نون با مخلفات زیلد دلم خواست😋😋😋

اوه دو نون😁😁

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ در حق ما گناه کردی دهنمون آب افتاد هوس کردیم همه هم لاغر😅🥲😋 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 
سس انبه اسمش هست ؟؟ یا واقعا از انبه درست شده ؟

با انبه درست میشه

مثل ترشی انبه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
یه شکمم زاییدم☹ ولی شکممو پاره کردن برا سزارین کل بادش درومد لاغر شدم

من بچه نیاوردم ولی لب مرزم. امشب دلم میکشید ساندویچ بخورم چون نیمه سیر بودم محل ندادم شیطون و لعنت کردم و انار خوردم

فلافل پر از انبه تازه دراومده؟؟؟؟ یعنی روش سس انبه میریزن یا چی ؟

تازه در نیومده که 

عادیه 

شما رو فلافلتون چی میزنید میخورین؟ جنوبیا سس فلافلمون انبه ی تنده 

https://parsiday.com/3308-sos-anbe/

ببین

خوشبحالت خدایااااا آنقدر تبعیض ممکن چیزی نمیخورم اینجوریم اینکه میخوره اینجوریه

ارزومه چاق شم مثلا ۶۰ باشم بهم میاد 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁