به نظرم زیر نظر خانواده باشه بهتره. نه اینکه همون اول عقد کنن فقط زیر نظر خانواده باشه اونطوری پسر میدونه هر غلطی نمیتونه کنه و اونی که این شرایط رو میپذیره هدفش جدی هست و همینطور از تجربه ی بزرگترها میتونن استفاده کنن. باور کنید تجربه خیلی مهمه.
خدایا وطنم، ایرانم را در آرامش و امنیت قرار بده. کاری کن مردم میهنم با هم متحد باشند و در کنار هم در صلح و صفا باشند.و هر کسی به فکر نقشه های شوم برای کشورم هست رو نابود کن. دوست داری لایک کن. دوست داشتی ریپلای کن. کلا هر کاری دوست داشتی انجام بده😊. اینجا جای تبادل نظره. دعا کن نی نی یار دلش به رحم بیاد کاربریم برای مهر ۹۷ رو بهم برگردونه.😊
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻