2777
2789
عنوان

یکی به من بخشیدن رو یاد بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 71 پست
من حق طلاق و خونه روگرفتم  خیالم راحته الان از ایندم نمیترسم چه غلطو تکرارکنه چه نکنه

منم همه چیو‌گرفتم امروز مثلا ده تومن وکیل دادم😁چهل تومنم ریختم به کارتم گفتم رسیدشو نگه دار پیش پرداخت مهریه مه 

کاش بتونم بیخیال شم کاش حتی بتونم دل بدم به کسی دیگه برای کم‌شدن این درد ولی ازالان تا اخر دنیا از هرچی نره تهوع دارم و جداهم‌بشم هیچ عشق و هیچ مذکری توزندگیم جایی نداره از زن ومرد بیزارم کرد این بی فانوس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزدلم ❤️همش دستام به آسمونه برای ذره ای آرامش 

ان شاءالله خدا ب هممون بده 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

همینطوره . خدا از حق خودش میگذره ولی بندش نه . جدای از کارما و آخرت و اینا باید برای بهتر شدن حالمون ...

درستع

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من حالتو رو میدونم دیدم تاپیکامو خوندی میدونی پارسال تو همین جهنم بودم که هسی الانم حال بده گاهی یهو همه دنیا تو سرم اواره خون تو رگام یخ میزنه گاهی ۱۰۰۰ بار تو روز گاهی ۱ بار تو روز اما همیشه هست همه جا

شما رو نمیدونم اما من برای بچم موندم تنها چیزی که ارومم میکنه اینه که میبینم بچم حالش خوبه عاشق پدرشه اونم پدر خوبی واسشه 

۱ساله شبها فقط یه جور میتونم چشمامو ببندم اینکه تو رویا قبل خواب فک کنم گذتشتمش و رفتم و خوب خوشحالماما واقعیت مثل خواب من نمیشه

من تو خودم ندیدم بتونم برای دخترم جای پدرشو پر کنم اما اگه هرکدوم شما دیدین جدا شید بخششی درکار نی اوامه زندگی با یه چاقو فرورفته تو استخونه درد دتره درد اما دردش از غصه تنهایی بچه کمتره

نیایش جان الی هستم کاربری قبلیم تعلیق شده. بمون بخاطر دخترت. بخاطر آرامش بچت. مطمئنم خدا آرامش به قلب پاکت برمیگردونه ولی خودت همت کن خودت درست کن زندگیتو باور کن میتونی. 

اینقدر بدم میاد عکس پروفایلمو کپی میکنید😒
نیایش جان الی هستم کاربری قبلیم تعلیق شده. بمون بخاطر دخترت. بخاطر آرامش بچت. مطمئنم خدا آرامش به قل ...

سلام الی مهربونم مرسی عزیزدلم برای دلگرمیت❤️فعلا موندم ولی هرروزم گریه ‌ودعواس گاهی خوب میشم دوباره به هم‌میریزم فقط خدا میتونه پادرمیونی‌کنه برای این‌زندگی😔

من حالتو رو میدونم دیدم تاپیکامو خوندی میدونی پارسال تو همین جهنم بودم که هسی الانم حال بده گاهی یهو ...

مرسی عزیزدلم‌برای همدردیت،من‌وشما همومیفهمیم😢من هنوز نتونستم واقعا ببخشم اینجوری احتمالا خودم‌از بین میرم، مگه اینکه خدا کاری کنه 😢 

سلام الی مهربونم مرسی عزیزدلم برای دلگرمیت❤️فعلا موندم ولی هرروزم گریه ‌ودعواس گاهی خوب میشم دوباره ...

صبر داشته باش نیایش همه چیز درست میشه. به خودت زمان بده قرار نیست دوروزه همه چیز مثل قبل عادی بشه زمان میبره. ولی این وسط خودتو داغون نکن. خودتو گم نکن نذار اون روحیه پرانرژی و شادت خراب بشه. 

اینقدر بدم میاد عکس پروفایلمو کپی میکنید😒
صبر داشته باش نیایش همه چیز درست میشه. به خودت زمان بده قرار نیست دوروزه همه چیز مثل قبل عادی بشه زم ...

چششششششم مهربونم به حرفات واقعا فکرمیکنم سعیمو میکنم 🥺❤️❤️❤️

نیایش بر کاری کن که مشغولت میکنه هر چی بیشتر فک کنی این درد بیشتر میشه

بلایی به سرم اورده با اونکارش از خونه هم بیرون نمیرم ولی اونم‌باخودم‌میکشم پایین اگه قرار برافسردگیم باشه مثلا قرص ارامبخش میخورم‌اول‌یکی به اون‌میدم‌جلوچشمم بخوره

خلاصه کم‌مونده روانی بشم

خیلی میخوام برای کارم اقدام کنم ودوباره شروع کنم یه نیروی مزخرف نمیذاره همش فکرمیکنم برم بیرون دوباره بهم خیانت میکنم وهنوز به اون‌درجه که رهاش کنم نرسیدم

با اینکه حق طلاق داری . پول وکیل ده تومن میشه ! چ زیاد 

منم دارم حق طلاق ولی نمیدونم از کجا اول  شروع کنم 

مراحل میگی .

راستی من مهریمو بخشیدم 

ولی کنارش،ی مبلغ پول و ی چنتا سکه حالت محضری ب اسپم زده

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

با اینکه حق طلاق داری . پول وکیل ده تومن میشه ! چ زیاد  منم دارم حق طلاق ولی نمیدونم از کجا او ...

من دوبار رفتم که تمومش کنم نشد،نتونستم،صبرکردم!

بعدش حتی چهارتومن هم پیدا کردم اگه تهرانی دیوار سرچ کن وکیل طلاق ازچهار هست به بالا،ای کاش مهریه تو نمیبخشیدی   الان دیدم ده روز پیشگفتم نمیتونم برگردم سرکارم امروز برای شروع کارم اولین قدم روبرداشتم توهم سعی کن مستقل شی که دستت جلوی همین برادرای بی احساس دراز نشه