2821
2789
عنوان

خیلی چاق شدم

235 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من نسبت به یکسال پیش خیلی زیاد چاق شدم حالا جشنی ازطرف خانواده همسرم دعوتم که اکثر فامیل هاشون هستن 

حالاالان اعتماد بفنس اصلاندارم دوسدارم بهونه ای جورکنم که نرم ازطرفی هم نرم زشته همسرم تنهابره میشه کمک کنید باجملاتتون واقعا اعتمادبنفسم صفرشده لباسمم پیراهنه ازاد دوختم که برجستگی هام خیلی دیده نشه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم مهم شخصیته باور کنید اگه شما باربی باشید اما شخصیت خوبی نداشته باشید زشت ترین هستید در نظر افراد و اینکه سعی کنید خوش پوش باشید خوش پوشی خیلی مهم تره تا اندام خوب

عزیزم مهم شخصیته باور کنید اگه شما باربی باشید اما شخصیت خوبی نداشته باشید زشت ترین هستید در نظر افر ...

مرسی گلم ...ولی امان ک چشم مردم شده عقلشون 

من خودم واقعا تاچاق میشم خیلی روحیم افت میکنه

مرسی گلم ...ولی امان ک چشم مردم شده عقلشون  من خودم واقعا تاچاق میشم خیلی روحیم افت میکنه

عزیزم خب رژیم غذاییتونو کنترل کنید نه صرفا برای اندام چون چاق و لاغری رو پوست صورت هم تاثیر میذاره و شل میکنه و اینکه کلا سعی کنید نون برنج کم بخورید که پوستتون شفاف باشه

من میتونم راهنماییت کنم ببین عزیزم اگه لباس مناسب بدوزی وآرایش ملایم وزیبا کنی ازهمه هم قشنگتر میشی شک نکن منم چاقم اما تومهمونیا خانواده شوهرم اینقدر لباس قشنگ میپوشم که گاهی همه میگن چقدرقشنگ شدی ابته بگم خیاطم خواهرمه همیشه پارچه نسبتا ایستاده بگیر یعنی شل نباشه که رویرلایه ها بچسبه بعدا مدل آزاد اصلا ندوز چاقتر نشون میده رنگایی که انتخاب میکنی خیلی روشن نباشه مثلا آبی سیر سبز سیر زرشکی و...اگه قدت کوتاهه لباس تازیر زانو بیشتر نباشه وجمع وجور بعد بایه آرایش ببین چه محشر میشی 

جشن سمت خودته راحت تری سمت همسرسخته 

سلام عزیزم قرار نیست که همه لاغر باشن و روی فرش قرمز را برن

آدم میتونه یک توپولوی جذاب هم باشه

شما اگر اضافه وزن داری سر فرصت با گرفتن رژیم و پیاده روی وزن کم کن ولی الان با اعتماد به نفس کامل و با یک آرایش زیبا ولباسی متناسب با اندامت حتما در جشن شرکت کن وسعی کن خندان وشاد باشی مطمئن باش اگه اعتماد به نفست رو بالا ببری حتی لاغری جشن هم بهت حسودی میکنن  

موفق باشی