2777
2789
عنوان

بی بی چک

231 بازدید | 15 پست

بچه ها مثبت یا منفی؟

دیشب زدم‌یه هاله خیلی کمرنگ افتاد صبح زدم اول منفی بود بعد پخش شد جرات آزمایشم ندارم دیگه ۵روزم از قاعدگیم گذشته😔

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون هاله کم رنگ قبلش نبود؟من بیبی چک خریدم قبل استفاده جلو نورگذاشتم جفت هاله هارو دیدم بعد استفاده ...

نه نبود وقتی زدم مشخص شد یعنی بیشتر براق بود بعدم که خشک شد بیشتر مشخص شد ولی هنوزم کمرنگه دیگه نمیدونم هست یانه؟

اینم بگم زیادبهش فکرنکن تابشه

نه فکر نمیکنم اصلا اینقدر ناامید بودم که تا دیروز بی بی نخریدم ولی دیدم نشدم گفتم بذار امتحان کنم

انشالله صبرمیکنم اگه نشدم شنبه میرم میترسم بخدا از بس منفی شده

اخی توکلت به خداباشه من خودم بعد۸سال باردارشدم درکمال ناباوری با ای یوای اصلا امیدنداشتم هی گفتم نمیشه به دکترم میگفتم فقط ای وی اف کن اما به اصرار دکترم ولطف خدا با اولین ای یوای حامله شدم .البته یه ای یوای ناموفق هم ۶سال پیش داشتم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
اخی توکلت به خداباشه من خودم بعد۸سال باردارشدم درکمال ناباوری با ای یوای اصلا امیدنداشتم هی گفتم نمی ...

خداروشکر که باردار شدین واقعا اگه خدا بخواد میشه

خداروشکر که باردار شدین واقعا اگه خدا بخواد میشه

سلامت باشین .سوره مریم نذرکن بخون من سوره مریم چهله برداشتم چهله ام تموم نشده بود که فهمیدم باردارم

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من