2777
2789
عنوان

خساست یا چی؟

147 بازدید | 10 پست

نامزدم برای تفریحو کافه رستوران بریم خرج میکنه تو مناسبتا کادو میگیره

8 ماهه عقدیم تاحالا ازش هیچی نخواستم پول دانشگاهمو لباسامو همه چیمو از بابام میگیرم میخوام کم کم یادش بدم که بعدها تو زندگیمون بی مسئولیت نباشه

ولی من خوشم نمیاد خودم بهش بگم پول بده بهم فلان چیزو بخرم

پول تو جیبی بده و.. 

اصلا غرورم نیمذاره بهش بگم خیلی خجالت میکشم فکر میکنم باید خودش بفهمه و چون نمیفهمه عصبی میشک ازش سرد میشم

خودش مگه نمیدونه زن خرج داره

بابام تا کی قراره خرجامو بده از یه طرف جهیزیه میخره واسم

از بابامم خجالت میکشم بگیرم دیگه 

هروقت باهاش حرف زدنی شارژمم که تموم میشد نمیزد

تازگیا که بیرون رفتنی یکی دوبار گفتم فلان چیزو بخریم که عادت کنه  خرید ولی یکی دوروز پیش که شارزم تموم شد باز برگشت زنگ زد گفت هروقت شارژت تموم شد بگو بزنم 

منم عصبی شدم انگار احمق فرض میکنه منو مگه خودش نمیبینه تموم شده گفتم مگه من باید بگم خودت نمیبینی بعد تازه ناراحت شد که چرا اونطوری جواب سر بالا دادم 

بعضی مردا واقعا نمیدونن تو عقد باید خرج کنن

شوهر منم تو عقد فقط وقتی میرفتیم بیرون تو رستوران و کافه و اینا کم نمیزاشت اما به جز اون حتی هزار تومن هم برام خرج نکرد مثلا عروسی فامیلاشون بود منو میزاشت در آرایشگاه اما بهم پول نمیداد یا برام لباس نخرید برای عروسی فامیلشون اما الان تو زندگی خداروشکر این مشکلات رو نداریم و مدیریت پولا دست منه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودش بفهمه و خودش متوجه بشه برا ادمای نرماله نه مردا😂قشنگ خودت هرچی لازم داری رک بگو عزیرم

😂😂😂👌🏽دقیقاااا فرزندم هرچی میخوای بهش بگو ما بعد یه عمرررر هنوز خیلی چیزا رو باید یادآوری کنم شما که هنوز زیر یه سقف نرفتین

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خودش بفهمه و خودش متوجه بشه برا ادمای نرماله نه مردا😂قشنگ خودت هرچی لازم داری رک بگو عزیرم

حرصم میگیره یعنی چی آخه

همه چیزش خوبه ها

ولی انتطار نداشتم اینطوری رفتار کنه

😂😂😂👌🏽دقیقاااا فرزندم هرچی میخوای بهش بگو ما بعد یه عمرررر هنوز خیلی چیزا رو باید یادآوری کنم شم ...

وای من نمیخوام اینجوری بشم واس هرچی خودمو تحقیر کنم ازش پول بخوام دوساعت التماس کنم که بهم پول بده تو زندگی مشترک ازین میترسم

وای من نمیخوام اینجوری بشم واس هرچی خودمو تحقیر کنم ازش پول بخوام دوساعت التماس کنم که بهم پول بده ت ...

عادت کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دلیلشو نفهمیدی بعدها؟  غنیمت میدونن تو دوران عقد یا چی😐

نه واقعا بلد نیست 

مرد ها یه چیز های خیلی ساده رو باید بهشون یادآوری کنی و خودشون به تنهایی نمیدونن الان باید فلان کار رو انجام بدن کلا سیستم مغزشون اینطوریه که باید همه چیز رو مستقیم و سرراست بهشون گفت مثلا بگی من بابت فلان کار به پول نیاز دارم ...هرچقدر سر بسته بهشون بگی اصلا متوجه نمیشن