2777
2789
عنوان

مشکلات من در کار ؛ لطفا بیاید

247 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها  بيستوسه چهار روزه که بعنوان تورلیدر هتل مشغول به کار هستم .

بقول یه بنده خدایی انتخاب همکار مثل دوست دست خودمون نیست

بین همکارام یکی که حسابدار هست حس میکنم که خیلی میخواد کارامو ایراد دار نشون بده .

مثل دیروز که ۲۸ تا مسافر داشتیم برای یه تور

اینا یه گروه بودن و جدا جدا هزینشون رو کارت میکشیدن ..

ماهم یه گروه داریم گزارش عملکرد مسافر میزاریم و ..

بعد جوری بود که مثلا اعضای این گروه هر ده دقیقه دونفر سه نفر یا حتی تنها میومدن هزینه کارت میکشیدن اسمشونو میبردم تو لیست

که چون همه رو یکجا کارت نکشیدن شیش تا شیش تا اسمشونو تو گروه ثبت میکردم

بعدش این اشتباه من که تجربه شو نداشتم

سوژه شد برای این همکارمو جلو مدیر داخلی و رئیس هی تکرار میکرد

که خانم فلانی اومده اسمای گروهو جدا ثبت کرده

منم گفتم جدا کارت میکشیدن نشد یه جا ثبتشون کنم .

بعد امروز دوباره تکرار کرد که بهم برخورد چون حالت تمسخرم داشت

و حالت کارشکنی . اومدم ناراحتیمو به مدیر داخلی که یه خانم مهندس هست گفتم که من فلانم و رزومم اینه ولی همکارم فک میکنه من خنگمو مثه اینا که چیزی نمیفهمن رفتار میکنه و توهین به شعور منه ..

یعنی پیام دادم خوند ج نداد : بعد موقع خدافظی با من دست نداد

و بی محلی میکرد و واقعا نفهمیدم دلیل بی محلیش رو

الان براش نوشتم فکر کنم به خودتون گرفتید حرفامو اما من فقط ناراحتیمو گفتم بعنوان کسی که مدیری‌برامون .

و یه گند زدم موقع دیدن رئیسمون مشغول صحبت با همکارم شدم و دیر سلام کردم بهش ..

بعد پیام دادم معذرت .. گفت اختیارداری این چ حرفیه .

چکارکنم ؟

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘
محل کار چیزی که از کار کردن سخت تره ، تحمل همکاران حسوده.  با خراب کردن دیگران خودشون رو بالا ...

دقیقا 

نمیدونم چکارکنم 

فقط دونفر شمارو درک خواهند کرد : کسی که دوستت داشته باشه و کسی که شرایطی مثل شمارو تجربه کرده باشه ☺ من مترجم زبان عربی هستم ( اگه سوالی یا ترجمه کوتاه خواستید بهم بگید یا هرکمکی که مرتبط باشه ) من در یک کشور عربی( سوریه) به دنیا اومدم و بزرگ شدم اما عرب نیستم ✋ از آدم‌های منفی باف و مغرور خیلی خوشم نمی‌آد ! اینا آدم‌های بسیار سمّی هستن و سعی کنید تو زندگیتون با آدم‌های مثبت‌اندیش و بزرگ‌اندیش و خاکی ارتباط بگیرید، اینا آدم حسابین 👌 من رو توی تاپیکای شادو طنز و سرگرمی اگه تونستید تگ کنید 😉 یادتون باشه روزای سخت میگذرن و روزای خوب از راه میرسن و هیچ وقت غصه چیزی که از دستتون رفت رو نخورید میدونید چرا ؟ چون چیزی که مال تو باشه از دست نخواهد رفت .. من با این جمله سال‌هاست زندگی میکنم و دلم قرصه ، به همون خدایی که گفت بعد از هر سختی قطعا آسانی‌ست .. روزای خوشتون رو دریابید و بی‌خیال غصه ها و نشده ها و نمیشه ها و از دست رفته ها 😎 بخند دوست جانم 😚 ممنون که درباره‌ی من رو خوندید ! آرزوهاتون بشه خاطره هاتون 😍 برام دعاکنید عاقبت به خیر بشم ⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل کار چیزی که از کار کردن سخت تره ، تحمل همکاران حسوده.  با خراب کردن دیگران خودشون رو بالا ...

حاجت دارا بیاین الھی حاجت روا بشید

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9964226&slug=ختم-ذکر-اللہ-الصمد&postId=265750109

کلا برخوردات خیلی عجولانه و بدون فکر هست

صبور باش

به اونی که قصد تمسخر داشت اصلا نیازی نبود محل بدی یا گلایه اشو بکنی...

صبور باش

کم کم کار یاد میگیری

سعی نکن برای جلب تـوجه کار کنی

سعی کن تو کار خودت بهترین باشی

کم کم اگر اونم نظری نسبت بهت داشته باشه خودش میاد سمتت

اگرم نه که حداقلش اینه بیخودی خودت رو کوچیک نکر ی جلوش

درضمن اقایون معمولا از خانمای محکم و قوی خوششون میاد نه تا یه چیزی شد قهر کنن و برن😉

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
کلا برخوردات خیلی عجولانه و بدون فکر هست صبور باش به اونی که قصد تمسخر داشت اصلا نیازی نبود محل بد ...

اره درسته 

ولی رفتار همکارم برام ناراحت کننده بود

کلا برخوردات خیلی عجولانه و بدون فکر هست صبور باش به اونی که قصد تمسخر داشت اصلا نیازی نبود محل بد ...

ما یه رئیس داریم 

یه مدیر داخلی خانم هم سن و سال 

من مشکلم با همکارمو به مدیر داخلیه گفتم 

موقع خداحافظی باهمه دست داد جز من و بی محلی میکرد.... 

من مشکلم با همکارم بود نه اون

خانم محترم چرا شما همه موضوعات پیام میدین مگه گروه دبیرستانیه محله کار هست دلیلی نداره شما به همکاران بابت موضوعات پیام بدین 

دوم شما وقتی چیزی بلد نیستید باید بپرسی گروه جداگانه کارت کشیدن از مسولتون بپرسید جناب اینا اینجوری کردن جداگانه ثبت کنم یا لیست کنم صبر کنم تا کامل بشن بعد ثبت کنم حالا نپرسیدی اشتباه کردی ایراد گرفتن ناراحتی نداره یاد گرفتین برای دفعه بعدی دلیلی نداره ناراحت بشید یکم ظرفیت تون بالا ببرید بهرحال تازه کارید و قطعا طول میکشه تا کار یاد بگیرید ولی قدم اول یادگیری پذیرفتن اشتباهات تون هست و سعی بر اصلاحشون