2777
2789
عنوان

ترشحات سفیدبابوی بد دربارداری

96 بازدید | 15 پست

من چندوقته ترشح سفیدبابوی بددارم خیلی اذیتم میکنه دکتر رفتم پمادکلوتریمازول داد کلیندامازول هم استفاده کردم دالواگسی هم استفاده کردم اصلا خوب نشدم سوزش خارش ندارم فقط ترشح سفیده ک بوی بد میده بنظرتون میتونم از ژل مترونیدازول استفاده کنم میگم شاید عفونت باکتریاییه

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

فقط ازدارویی که دکترداده استفاده کن چون بارداری

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفا اگ کسی میدونه جواب بده خیلی برم میاد بوش خیلی بده همه نوع پماداستفاده کردم دالاواگسی کلیندامازول کلوتریمازول بازم ازهمون ترشح دارم میخوام ژل میترونیدازول استفاده کنم ولی میگم ی وق عفونت قارچی شاید باشه مترونیدازول هم براعفونت باکتریایی بدترمیشم

سرخود استفاده نکن عزیزم،،بازم برو دکتر ببین چی میگه

دکترم ی پمادنوشت ک هم براعفونت باکتریایی بود هم براعفونت قارچی خوب نشدم همش ترشح سفید بابویه بددارم خارش ویوزش هم ندارم اصن فقط بوش اذیتم میکنه

ترشح که خب همه دارن یه دوره هایی بیشتر میشه یه دوره هایی کمتر ولی مهم اینه که با سوزش ادرار و خارش نباشه.منم ترشح دارم اوایل فکرمیکردم عفونت دارم ولی هروقت ازمایش ادرار دادم معلوم شد عفونت ندارم و بخاطر دوره بارداریه

خدایا خودت مواظب پسرکوچولوم باش😘😘😘ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلمون❤❤❤پسرم منو بابایی بیصبرانه در انتظار گرفتن دستای کوچولوت هستیم😍😍😍
استفاده کردم خوب نشدم☹️

دوباره به دکترت مراجعه کن .سرخودچیزی استفاده نکن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دکترم ی پمادنوشت ک هم براعفونت باکتریایی بود هم براعفونت قارچی خوب نشدم همش ترشح سفید بابویه بددارم ...

نمیدونم چی بگم عزیزم،،از طرفی چون بارداری نمیشه سرخود دارو استفاده کنی،،از طرفی هم اگه عفونت باشه ک هست خطرناکه برای بچه

بزن تو گوگل ببین چی میگه

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

ترشح که خب همه دارن یه دوره هایی بیشتر میشه یه دوره هایی کمتر ولی مهم اینه که با سوزش ادرار و خارش ن ...

عزیزم توام ترشح سفیدوبودار داری میترسم عفونت باکتریایی باشه اصلا خارش وسوزش ندارم فقط بومیده😭 

نمیدونم چی بگم عزیزم،،از طرفی چون بارداری نمیشه سرخود دارو استفاده کنی،،از طرفی هم اگه عفونت باشه ک ...

توگوگل نوشته ک خطرناک نیس مترونیدازول توبارداری ولی براعفونت باکتریایی هستی دکترهم معاینه نمیکنه ک بفهمه باکتریایی یاقارچی

عزیزم توام ترشح سفیدوبودار داری میترسم عفونت باکتریایی باشه اصلا خارش وسوزش ندارم فقط بومیده😭 

ترشحم سفید هست ولی تابحال بو نکردم ببینم داره یا نه😂. ولی خب برو دکتر بگو برات ازمایش ادرار بنویسه تا بفهمی عفونت داری یا نه

خدایا خودت مواظب پسرکوچولوم باش😘😘😘ایشالا سالم و سلامت بیاد بغلمون❤❤❤پسرم منو بابایی بیصبرانه در انتظار گرفتن دستای کوچولوت هستیم😍😍😍
ترشحم سفید هست ولی تابحال بو نکردم ببینم داره یا نه😂. ولی خب برو دکتر بگو برات ازمایش ادرار بنویسه ...

😂😂

ن عفونت ادرارندارم فقط ترشح سفید بودار خارش وسوزش هم ندارم دکتر میرم پمادمینویسه همش اصلا هم خوب نمیشم😬