2777
2789

مال من گوشت گوسفند میذارم ٢٤ دقیقه.کاملا میپزه.بیشتر بذارم له میشه.سیب زمینی اب پز ٨ دقیقه

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من گوشت گوسفند میذارم ٢٤ دقیقه.کاملا میپزه.بیشتر بذارم له میشه.سیب زمینی اب پز ٨ دقیقه

عزیزم مال ی دکمه داره که معنیش نگه داشتن فشار هست وقتی گوشتو میزارم میپزه بعد ده دیقه میره رو اون حالت ینی چی؟ینی باید سوپاپو باز کنم هواش بره؟

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
عزیزم مال ی دکمه داره که معنیش نگه داشتن فشار هست وقتی گوشتو میزارم میپزه بعد ده دیقه میره رو اون حا ...

ن اصلا دست نزن.من میذارم رو فشار بالا زودتر درست میشه

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
ن اصلا دست نزن.من میذارم رو فشار بالا زودتر درست میشه

اخه مال من نداره اصلا تایمشم زیاد نمیشه گوشتو ۴۵ دیقه زده وقتی بازش میکنم حالت لاستیکی داره گوشت اصلا نپخته چیکار کنم☹

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
اخه مال من نداره اصلا تایمشم زیاد نمیشه گوشتو ۴۵ دیقه زده وقتی بازش میکنم حالت لاستیکی داره گوشت اصل ...

ن مال من زیاد و کم داره.تایمم میشه زیار کرد.چرا گوشت رو اونجوری میکنه ??اصلا چند دقیقه ای میذاری

ن مال من زیاد و کم داره.تایمم میشه زیار کرد.چرا گوشت رو اونجوری میکنه ??اصلا چند دقیقه ای میذاری

تایمر داره ها ولی انگار مثلا تایمرش برا اینه ک مثلا یکساعت دیگه یا مثلا دوساعت دیگه شرو به کار کنه!نمیپزه دیگه میره رو برنامه نگه داشتن فشار فک کنم باید سوپاپشو باز کنم هواش بره تا گوشتو بپزه😐دفترچشم انگلیسیه نمیفهمم اصلا

تایمر داره ها ولی انگار مثلا تایمرش برا اینه ک مثلا یکساعت دیگه یا مثلا دوساعت دیگه شرو به کار کنه!ن ...

ن اول طول میکشه تا هوا بگیر.مال من روشن ک میکنم شاید ١٠ دقیقه طول بکشه هوا بگیره بعدش دوتا صدا میده ک یعنی شروع شد.کارش از اونجا شروع میشه.تایمرش هم برای اینه مدت پختن غذارو زیاد وکم کنم.عکس ازش نمیفرستی?

ن اول طول میکشه تا هوا بگیر.مال من روشن ک میکنم شاید ١٠ دقیقه طول بکشه هوا بگیره بعدش دوتا صدا میده ...

ن اول طول میکشه تا هوا بگیر.مال من روشن ک میکنم شاید ١٠ دقیقه طول بکشه هوا بگیره بعدش دوتا صدا میده ...

نوشته ها خوب نمیوفته اگه تونستم فردا عکس میدم چراغ اشپرخونه نورش کمه

نوشته ها خوب نمیوفته اگه تونستم فردا عکس میدم چراغ اشپرخونه نورش کمه

اصلا هیچیش دیده نشد.باشه عزیزم