2777
2789
عنوان

سقط کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا فعلا کسی نظر نداده

بهش بگو هرگز این کارو نکن که خونه خراب میشی 

من یکی از دوستامو دیدم با سقط عمدی چه بلاهایی که سرش نیومد الانم بعد 3 سال فقط زار میزنه و میگه کاش خدا منو ببخشه کاش بچه م منو ببخشه که کشتمش

همه ش تو فکر خودکشیه

شوهرشم سکته قلبی کرد

خیلی داغونه خیلی 

سقط عمدی واقعا قتل محسوب میشه و گناه کبیره س

عقوبت خیلی بدی داره خیلی بد 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

عزیزم به خواهرت امیدواری بده، سقط قتله، و حتی وقتی جنین هفته اول باشه دیه سنگینی داره

هر طور شده نگه داره، پرستار بگیره گاهی بیاد کمک کنه، خودت گاهی برو کمک کن، خیلی ثواب داره و خدا عوضش رو میده، بالاخره مادرتون گاهی بره اونجا، سقط عوارض جسمی و روحی بدی داره ،و خیلیا گفتن بعد سقط اتفاقای بدی واسشون افتاده،

کلیپ تجربه مرگ خانم روسی که بچه ش رو سقط کرده بود و بعد دیده بود پسره و خیلی ادیت میشه، رو تو نت سرچ کن و به خواهرت نشون بده

بالاخره تو این دنیا خیلی ها به مشکل میخورن و سختی دارن، مثلا بیماری های لاعلاج یا سخت، نازایی و ...، خدا میخواد این طوری خواهر شما رو امتحان کنه، درسته سخته سه تا بچه کوچیک اما یه خورده اراده و تلاش میخواد، بعد که بزرگ شن سختیا تموم میشه

به حق این روز عزیز،نی نی کوچولو به سلامتی به دنیا بیاد ان شاالله