2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بانک  قوه قضاییه دادگستری سازمان زندانها  می‌دونم مبخوان‌

یعنی بالیسانس حقوق توهمین پیام نو اینا میشه رفت

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی که باید باشه میره 😕

سردفتری، قضاوت، البته گاهی بانک و ارگان های دیگه هم برا کارشناس حقوقی فراخوان میدن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

حسابداری مدیریت اقتصاد کامپیوتر حقوق جامعه شناسی  حتی گاها رشته های دیگ

کدومش ازینا تعادل داره بین دروس مفهومی و حفظی؟

من میخام کنکور بدم پارسال نخونده بودم شدم 100هزار نمیدونم امسال بخونم بهتر میشم برای رشته های پیراپزشکی یا بیخیال شم برم همین پیام نور یکی ازهمین رشته ها

سردفتری، قضاوت، البته گاهی بانک و ارگان های دیگه هم برا کارشناس حقوقی فراخوان میدن

مگه قضاوت از خانومام میگیرن

کدومش ازینا تعادل داره بین دروس مفهومی و حفظی؟ من میخام کنکور بدم پارسال نخونده بودم شدم 100هزار نم ...

حسابداری که مفهومیه... کامپیوتر بیشتر عملی 

بقیشون حفظیاتی  هستن  بیشتر 

درخواست دوستی ندین   
مگه قضاوت از خانومام میگیرن

آره

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!