2777
2789
عنوان

فردا میرم عمل😩

406 بازدید | 13 پست

کیست درموییددارم تماس گرفتن از بیمارستان فردا باید برم کسی تجربه داشته عملم باز هستش لاپراسکوپی نیستش بعدش خونریزی هم داره؟!☹😢😨

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ی مقدار اذیت میشی 

😢شماتجربه داشتی؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس خوب میشی زود یکم سخته بعد عمل مراقبت استراحت میخوای به خدا توکل کن

مرسی ممنون بعدش خونریزی هم دارم ؟

من دوسال پیش داشتم

بعدش مثل عمل سزارین مراقبت می خواد باید چندوقت استراحت کنی

خونریزی هم برای من چون کیست تخمدان بود و ربطی به رحم نداشت نداشتم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
😢شماتجربه داشتی؟

اره عمل باز سخته مخصوصا تو شکم شبیه زایمانه باید مسکن خوب برات بزنن ک دردت کم بشه ولی سختیش همون ۲۴ ساعته اوله بعدش باید استراحت کنی

خدایا در قلبم انتظار چیزے که اتفاق نمے افتد را قرار مده🌿
مرسی ممنون بعدش خونریزی هم دارم ؟

نمیدونم عزیزم من یکی از فامیلا اینطور شده بود پسر بود من ندیدم که چطوریه یکم بالای مقعدش بود ولی پانسمانش باید درست انجام بدید دست نابلد ندین برا اونو بد پانسمان کرده بودن

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستی🙏

من دوسال پیش داشتم بعدش مثل عمل سزارین مراقبت می خواد باید چندوقت استراحت کنی خونریزی هم برای من چ ...

برای منم تخم دانه 

نمیدونم عزیزم من یکی از فامیلا اینطور شده بود پسر بود من ندیدم که چطوریه یکم بالای مقعدش بود ولی پان ...

برامن کیست تخم دانه نه کیست مویی که روی پشت درمیاد 

برای منم تخم دانه 

پس خونریزی نداری عزیزم

نترس چند ساعت اول بعد از به هوش اومدن کمی درد داری که طبیعیه خوب استراحت کن ایشالا زود خوب میشی

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
پس خونریزی نداری عزیزم نترس چند ساعت اول بعد از به هوش اومدن کمی درد داری که طبیعیه خوب استراحت کن ...

فدات شم مرسی ❤