2777
2789
عنوان

چرا.....*

163 بازدید | 26 پست

چرا تو این مملکت همه چیز نگاه جنسی و مالی بخودش گرفته،وای چقدر خوشگله عجب چیزیه ، هرجا ادم میره فقط نگاهشون اونجاس،هر سایت و شبکه ای هم ادم میره تو نیم ساعت کلی پی ام و درخواست و... و... ، اطرافیان همش میگن پسر مردم اونجوریه دختر مردم اونجوریه،نصف سن تو روداره هم خونه داره هم کار هم ماشین هم ازدواج کرده و... اما تو چی سنت بالاس،نه کاری،نه پولی،نه ماشینی،نه خونه ای،نه شوهری ، نه زنی فقطم تحقیر و قضاوت و حرفای بیخود کی این نسل سوخته میرن ادم راحت بشه یه انسان متمدن و باشعور تو زندگیمون ندیدیم،بنظر شما تو این شرایط یه زن یا حتی یه مرد دلش نمیخاد فرار کنه بره جایی که ارامش داشته باشه،همچین جایی بنظرتون کجاس؟!!!😐😑🙂

درصد زیادی از آدما ظاهربین و ظاهر گرا شدن 

نسلشون داره بیشتر میشه عزیزم😄

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق نوازیدی... تنها راه اینه مهاجرت کنی اونور..

اونور همه به فکر رشد فکر و عقل و پیشرفتن؟!

تو ایران این قضیه شدت داره ولی اونور هم همینه ظاهربینی قیافه خوشگلی خوش اندامی پول بیزینس و اقتصاد مهم ترن 

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

موافقم انقد... الان شوهرم نميزاره من تنها جايي برم ميگ ب تو اعتماد دارم ب مردم اين  شهر ...

اینجوریم ک دیگ نمیشه فکر کرد باید فقط راه حل مقابله و دفاع رو یاد گرفت