2821
2789
عنوان

احساس خستگی

109 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من پارسال طلاق گرفتم و با پسر دوتایی زندگی میکنیم الان مدتیه ک تو شرکت بابام شروع به کار کردم چون اصلا دوست ندارم وابسته به بابام باشم الان مدتیه که خیلی احساس خستگی میکنم تا ظهر که تو شرکتم بعدش هم میام پسرمو از پیش مامانم میارم خونه تا اخر شب باهاش مشغولم. 

تا حالا شده از زندگی کردن خسته بشید احساس میکنم دیگ نمیتونم به اینجور زندگی کردن ادامه بدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید به تنوع نیاز داری

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من از تنها تو خونه نشستن خسته شدم 

هر کی از ی چی رنج میبره 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
هر جا کار کنی همینه  کار هم نکنی نمیشه ک

نمیدونم کلا از همه چی خسته شدم از شروع ماجرای طلاقم نزدیک دوساله ک تنها زندگی میکنم بخاطر پسرم همه چیو به جون خریدم ولی انگار کم اوردم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792