2777
2789
عنوان

رفتار شوهر

791 بازدید | 38 پست

بچه ها شوهرتون تو خونه چقدر واستون وقت میزارم و حرف میزنید؟مال من نه میشه گفت وقت میزاره ن میشه گفت نمیزاره. مثلاً یک روز کامل  ک خونه باشه همش پیش بابام میشینه یا خونه مادرش همش پیش برادرش انگار با من حرفی نداره یا خوش نمی‌گذره مثلا می‌خوایم بریم مشهد من و مامانم و شوهرم میگه من تنهام بگم دوستمان بیاد خب پس من چی ام آخه... در روز فقط غروبا میگه میای بیرون می‌بره ی دور میزنه و میاد. یا می‌ره جایی میگم کی میای میگه اگه کار داری بیام.. نمی‌دونم چی کنم  خدا کنه منظورم و فهمیده باشید و راهنماییم کنید

شوهرم ساعت ۸ میاد خونه مادرشوهرم هشت و یک دقیقه دم دره تا ۱۲شب میشینه تعریف زنای خراب و کل دخترای فامیلو می‌کنه وقتی نمی‌مونه من و شوهرم تنها باشیم  دلم میخواد با مشت بزنم تو صورتش شوهرش و اون یکی پسرش هم برمیداره میاره آرزومه یه بار با شوهرم فیلم ببینیم یا تو خونم غیبت نشه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همسر من کم حرفه ولی خب من همیشه صحبت و از یه جایی شروع میکنم گاهی اوقات که درگیری کاری داره اونم اصلا حرف نمیزنه ولی من همیشه وقتی برای خواب میریم بهش میگم یکم باهم حرف بزنیم حالا از هرچی میگم یوقتها دلخوری بعضی وقتها درد دل یا خاطرات و مرکر میکنم اینجوری وادارش میکنم باهام حرف بزنه و موتورش راه میوفته

همسر من کم حرفه ولی خب من همیشه صحبت و از یه جایی شروع میکنم گاهی اوقات که درگیری کاری داره اونم اصل ...

خیلی خوبه. وایشوهر شما کلا اخلاقش آینه کم حرفه. شوهر من فقط با من اینجوریه

شوهر من حوصله حرف زدن ندارها موقعی که می‌ره تو اینستا کلیپ بیینه میرم تو بغلش نگاه میکنم 

هم کنار هم هستیم هم بعضی از پیج ها کلی میخندیم

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
من که امروز قرص خواب گرفتم بخورم و بخوابم دیشبم باهاش دعوام شد اکه این قرصارو نخورم یه کاری دستش مید ...

نه فضولی چرا عزیزم

من و شوهرم خیلی مشکلات داریم شوهرم یه مرد خیلی بی احساس هست اصلا حرف نمیزنه و مشکل ناباروری داره همچنین مشکل جنسی درکنار اینا تو ساختمون مادرش ام نشستیم که این بدترین مشکل من هست نمیدونی چقدر دلم خونه از دسشون بعد من با همه اینا کنار اومدم ولی شوهرم طلبکاره هنیشه دیر میاد خونه و هروقت میگم پول بده میگه ندارم هرچی بگم کم گفتم انقدررمنو عذاب داده

گناه من سادگی بود .