2777
2789
عنوان

فردا عمل دارم😐

1157 بازدید | 48 پست

وقتی تنها میشم استرس میاد سراغم الانم تنهام استرس گرفتم آخرین ناهار قبل عملمم خوردم شبم ساعت ۷ یه سوپ سبک 

ولی استرس دارم اصلا نمیدونم فردا ساعت چند عملم میکنه گفتن ۷ صبح بیام بستری شم 

عمل لاپروسکوپی کیسه صفرا 

ینی اگ همین الانم برا یکی دوساعت شکم درد نگیرم میرم کنسل میکنم در این حد خوف دارم 

ینی وقتی به هوش میام چه حالیه درد میپیچه تو شکم یا نه حالیم نمیشه وای ینی فردا مث الان عملم کردن 

امشب از ترس پس نیوفتم صلوات🤭🤔😬😬

💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سخت نیست نگران نباش اصلن

بعد از۱۳سال زندگی که با بچه دار نشدن شوهرم ساختم با ندارایی هاش با خانواده بددهن و تهمت زنش ساختم به راحتی منو طلاق دادخدا اما منو فراموش نکرد یه مرد خوب سرراهم قرار داد که میخام باهاش زندگی کردنو تجربه کنم.میخاام مادربشم برام دعا کنید بتونم به راحتی بارداربشم

نه بابا هیچی نیست برو به سلامتی 

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 

نترس عزیزم مامان من ۳ روز پیش عمل کرد

از اون درد عجیب خلاص میشی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫