2789
عنوان

پول پیداشده

213 بازدید | 23 پست

سلام دوستان عزیز

چندساله پیش حدود۲سال پیش یکی از دوستای شوهرم بهش گفته که فلان جایه ساک که توش پول وسکه میشه شوهرم گفته ازکجامیدونی طرف به شوهرم  گفته همکارم اومده بودپیشم گفت یه اقایی اومده دهاتشون گفته پسرعموش زیرخاکی باارزش پیداکرده وفروخته وپولش وچال کرده تویه دهاتی وچندوقت بعدش بایکی درگیرمیشه وطرف ومیکشه ومیفته زندان گفته پسرعموم بوده والان زندانه وادرس این دهات بهم داده گفته بیاباهم دربیاریم جاشوپیداکنیم نصف نصف حکم اونم که اعدام میشه

این ماجرارو پسرعمو طرف به همکار دوست شوهرم گفته و دوست شوهرم به شوهرم میگه

وایناپیشومیگیرن وازطریق یه ملاودعاجارو پیدامیکنن 

وازاونجایی که همسرم ودوستش حلال خورهستن الان چه فظفیه ای داریم درقبال اون ساک باارزش 

چجوری خانواده اش وپیداکنیم چجوربفهمیم طرف زندانی هست یاادعدام شده

ازطریق پسرعموروپیداکنیم وبگیم هم که نمیشه اخه برای خودش برمیداره وبلایی سرمانیاره 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بدین ب من😭

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
 باید بدن دولت پون اون پول گنج و طبق قانون به دولت میرسه 

دولت کم پول نداره اینم بگیره واسه اون حلاله 

شایداون طرف توزندان باشه چشم به راه پولش تاازادبشه

خب شاید خودش نیازمند باشه وتوزندان باشه منتظراین پول باشه که دیه بده  

بابا خودتون  بردارین هر‌کاری غیر از این کنین با جون خودتون بازی کردین . نوش جونتون . فکر نداره که. فکر‌کردی بری بهشون بدی میگن مرسی  چقدر خیری،. میزنن میکشنتون. اگر این داستان واقعیه، خیلی خطرناکه برای کسی تعریف نکنین 

پول و ساک ماله منه لطفا درخواست دوستیمون قبول کن و آدرس میدم برام بفرست پول پست و هم خودم میدم سپاس

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل