2777
2789
عنوان

پسرم واسم بلیط سینما گرفت برم ؟؟

1459 بازدید | 48 پست

امروز پسرم و عروسمو‌ اون یکی دختر پسرام میخوان برن سینما پسرم گفت میخوام برای تو هم بلیط رزرو کنم بنظرتون برم؟ اگه بده بگید نرم لطفا نریزید سرم باز بگید داره دروغ میگه و از اینجور حرفا فقط نظر شخصیتونو‌ بگید ممنون دوستای گل من . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ میگی😐🤌🏻

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

مگه سینماها تعطیل نیست؟

مگه فردا شهادت نیست

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    

چجوری ۳۵ سالته که پسرت زن داره؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
وای مادرشوهر جوونه بازم تایپکت  نه نرو بزار خوش باشن

وا چرا نره مگه چیکارشون داره

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

مگه تعطیل نیست سینما؟

ولی چون همه هستن برو چ اشکالی داره

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...