2777
2789
عنوان

زیبایی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکن ..اگه فکر می‌کنی  سی خوشگل میشی ..بخاطر رنگ مو و آرایش بعد از متاهل شدنه شاید ..همون ...

نه الانم ظاهرمو دوس دارم

به نظرم در سن سی انرژی زنانه به اوج میرسه 

توی سن بیست انگار آدم هنوز توی بچگیشه

کاربری دست دو نفر 🙌

31 سالمه احساس میکنم چون سنمون یکم که میره بالا و قدر دان لحظات زندگی میشیم و منطقی تر ب زندگی نگاه میکنیم احساس خوبی هم ب خودمون داریم برای همین خودمونو زیبا تر میبینیم ولی وقتی نوجوون هستیم همش خودمونو مقایسه میکنیم و ایراد میذاریم رو چهره مون

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اشتباه نکن ..اگه فکر می‌کنی  سی خوشگل میشی ..بخاطر رنگ مو و آرایش بعد از متاهل شدنه شاید ..همون ...

من ۳۱ سالمه نه موهام رنگه نه ارایش غلیظ میکنم و خیلی احساس زیبایی دارم🥰

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم...🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩❤️👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
هم سنیم    

اخی عزیزم  خوبی؟ نی نی داری؟

خداا رو شکر..خواهر منم بعد از زایمانهایی که داشت الان تو ۳۸سالگی قشنگ شده تازه

من زایمان هم نداشتم🥰 قربونت عزیزم