2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 107 پست
من چون تو اقدام نبودم استرس نداشتم ولی خب جلوگیری نکردم ی چندباری رو .. اما خب میگن بخاطر تغییرفصل ه ...

منم جلوگیری طبیعی داشتم ولی چون روز تخمک گذاریم بود از پیش اب میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم جلوگیری طبیعی داشتم ولی چون روز تخمک گذاریم بود از پیش اب میترسم

من فکرمیکنم ک اون روزها چون ترشحم زیادتر ازمعمول بود ممکن بوده تخمک گذاری باشه ولی حالا ک علائمی ندارم و بی بی چک دیروز منفی شد همین حالا دارم اویشن و نبات داغ میخورم ک پریوده بیاد بره دردسر نشه برام/ خدای نکرده کیستی چیزی بشه اینو سر درنمیارم همینجوری گفتم/

یا رب نظر توبر نگردد
من فکرمیکنم ک اون روزها چون ترشحم زیادتر ازمعمول بود ممکن بوده تخمک گذاری باشه ولی حالا ک علائمی ندا ...

چی‌ بگم والا برو ازمایش ببین چی میشه من اگه نشم فردا میرم ازمایش

چی‌ بگم والا برو ازمایش ببین چی میشه من اگه نشم فردا میرم ازمایش

فعلا ک دارم اویشن و نبات داغ میخورم اگ نشم چندروز بعدمیرم ازمایش امیدوارم پریود شم چون بارداری ای ک بخواد باناز و اداخودشو نشون بده خاطره خوبی ازش ندارم همون بهتر ک زودترپریودشم

یا رب نظر توبر نگردد
چرا منفیه ولی منم مثل تو پریود نمیشم

اگ از من میشنوی تا دیرنشده بشین گرمیجات بخور راه پریودت باز بشه اگ بچه بود تاحالا مشخص میشد الکی دل خوش نشیم بعدا پریوده برامون دردسر شه 

یا رب نظر توبر نگردد
اگ از من میشنوی تا دیرنشده بشین گرمیجات بخور راه پریودت باز بشه اگ بچه بود تاحالا مشخص میشد الکی دل ...

من که اصلا بچه نمیخوام فعلا خوشحال میشم نباشه من یه بارم سقط کردم شوهرم اصلا بچه نمیخواد 

خودت سقط کردی؟ 

نه بچه میخواستیم یعنی بچه دوم..یک روز قبل موعد بتام ۲بود  بعد شد۳ونیم بعدشد۵من خون ریزی کردم سریع رفتم بتادادم ۳۶بود استراحت کردم بعد ی هفته بتادادم ۳۹۰ بود اما همش لک میدید م تا اینکه ی روز برا صدا قلبش رفتم سونوگفت هیچی تورحمت نیست افتاده..دیگه بازبتاداد۱۲۰ بود دکترگفت ی چی بود ک نیومده نیست . بعداون پریودیم بهم ریخت یکی دوماهم تلاش کردم نشد دیگه نخواستیم فعلا..  حالام گفتم ی هفته مونده ب پریود ک نمیگیره واسه همین جلوگیری نکردم حالام هیچ علائمی ندارم 

یا رب نظر توبر نگردد
نه بچه میخواستیم یعنی بچه دوم..یک روز قبل موعد بتام ۲بود  بعد شد۳ونیم بعدشد۵من خون ریزی کردم سر ...

ایشالا هرچی به صلاحته اگر باردار بودی اینجا خبرشو بدن