ساحلtiti مدیر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 عنوان پدرشوهرم برام چای آورد | مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 45 پست وای من خونه مادرشوهرم مهمونم مادرشوهرم رفت خونه همسایه روضه بهم گفت غذا درست کن منم از جام بلند نشدم پدرشوهرمم رفت چای دم کرد برام آورد الان مادرشوهرم بیاد کارم ساخته هست فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 1401/10/05 | 11:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rainysarah عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 4428 خواهشا روش زندگی غیرنرمال خودتونو به بقیه آموزش ندین با تشکر نه تو نرمالی میگردی تو تاپیکا ریپلای میزنی بیکار خانم ادامه نده که لباس قهوه ای تنت میکنم یاد بگیری رو پست بقیه ریپلای بی مورد نزنی بحث با احمق ممنوع 🤚
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 خب میگفتی به مادرشوهرت که الکی خیالش راحت نباشه میدونه خودش ده بار گفتم فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 نه تو نرمالی میگردی تو تاپیکا ریپلای میزنی بیکار خانم ادامه نده که لباس قهوه ای تنت میکنم یاد ... تو رو خدا دعوا نکنید میرم غذا درست میکنم فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
کاربری_پانزدهم عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 9540 نه تو نرمالی میگردی تو تاپیکا ریپلای میزنی بیکار خانم ادامه نده که لباس قهوه ای تنت میکنم یاد ... @نی_نی_یار_پنج من نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن اینجا چاله میدونه کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن چای شیرین
rainysarah عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 4428 @نی_نی_یار_پنج من نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن اینجا چاله میدونه تو دیگه چقد داغونی آخه 😂حوالت میدم به امضام بحث با احمق ممنوع 🤚
کاربری_پانزدهم عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 9540 تو دیگه چقد داغونی آخه 😂 حوالت میدم به امضام منم حوالت دادم به نی نی یاردختره ی دوزاری کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن چای شیرین
rainysarah عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 4428 منم حوالت دادم به نی نی یار دختره ی دوزاری تبریک به پدر مادرت واقعا در شان و شخصیتم نیست با امثال تو دهن به دهن بشم هرکی پول خرید یه گوشی داشت اومده اینجا راه به راه کامنت میذاره حالا بیرون آدم نمیتونه نگاتون کنه تو مجازی دم در میارین هری بابا. بحث با احمق ممنوع 🤚
کاربری_پانزدهم عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 9540 [QUOTE=265766394]تبریک به پدر مادرت واقعا در شان و شخصیتم نیست با امثال تو دهن به دهن بشم هرکی پول خرید ...[/QUOTE]تمام هیکل خودتو و خانوادتو جمع کنن به اندازه گوشی من ارزش نداره 😂😂😂😂کاملا مشخصه بی بند وبار ودوزاری هستی کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن چای شیرین
rainysarah عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 4428 [QUOTE= 265766394 ]تبریک به پدر مادرت واقعا در شان و شخصیتم نیست با امثال تو دهن به دهن بشم &n ... خاک بر سر پدر مادرت با این بچه تربیت کردنشون بحث با احمق ممنوع 🤚
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 سریع یه چی درست کن به بزرگترهاتون احترام بزارید خونه مادرتون هم بود کاری نمیکردید ؟؟ ... وای خونه مامانم اصلا آشپزی نمیکنم هر کاری حاضرم انجام بدم جز آشپزی فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 تاپیک بعدی : بخاطر برنج زیر چشمم کبوده من با این زندگی و مادرشوهرم که توقع بیجا ازم داره چیک ... فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 این لطفو در حقشون میکردی چی میشد لطفای دیگه میکنم این واقعا سخت بود فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
ساحلtiti مدیر استارتر عضویت: 1400/10/08 تعداد پست: 2385 حالا کاری ب وظیفه و اینا ندارم ولی واقع خودت خجالت نمیکشی ؟الان بیاد چی میگی؟ رفتم دیدم تو یخچال قیمه هست در نتیجه فقط موند برنج که درست کردم و شفته شد فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت
سلاااااااااام عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 2581 رفتم دیدم تو یخچال قیمه هست در نتیجه فقط موند برنج که درست کردم و شفته شد خسته نباشی😅
زندگیبهترازایننمیشه عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 642 وای خونه مامانم اصلا آشپزی نمیکنم هر کاری حاضرم انجام بدم جز آشپزی به خاطر احترام يه چيز ساده درست كنمثل كباب تابهوگرنه فكر ميكنن نخواستي حرفشون رو گوش كنييه موقع هايي آدم يه كارهايي رو به خاطر عقل و آينده نگري ميكنه