2777
2789
عنوان

لاک و غسل...

5475 بازدید | 19 پست

بچه ها من وقتی به سن تکلیف رسیدم گهگاهی نماز میخوندم دوباره ول میکردم 

هی میخوندم و نمیخوندم....

الان ۱۹ سالمه و ازدواج کردم

مادر شوهرم چون خودش نماز میخونه و دختراش هم نماز میخونن میگه توهم باید برای برکت خونه پسرم نماز بخونی(به زور 😐💔)

منم با احترام بهش میگم اینطوری نباید کسیو هدایت کرد، بعدشم من تا وقتی خودِ خداوند مهر نماز خواندن رو در دلم نذاره، نمیخونم 

انگار حسی بهش ندارم 

با اینکه می‌دونم نماز خوبه، ولی وقتی هی تکرار می‌کنه میگه بخون، ازش زده میشم 

حالا این به کنار..

من همیشههههه لاک روی ناخنام دارم، و اینکه میخام غسل بدم خودمو وقتی میرم حموم تازه یادم میاد لاکمو پاک نکردم 

غسل با لاک مشکلی داره؟؟

اگه داره پس چرا این همه زن توی ایران با اینکه ناخن میکارن، لاک داعمی میزنن، نماز نمیخونن به کنار، چطوری غسل میکنن؟؟

میگن با لاک نمیشه غسل نداره🤷🏻‍♀️

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

غسل با لاک و برق ناخن و کاشت ناخن کامل باطله حتی اگه نماز و غسل داشته باشن

تازه بچه ای هم که بدون غسل به وجود بیاد اشکال پیدا میکنه از نظر شرعی 

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با لاک نه غسل قبوله نه وضو

قبل حمام پاک‌کن و بعد برو.

بعدشم خانمای بیرون خونه شاید هزارتا کار بکنن مگه ماهم باید بکنیم؟؟ منم یک ماه کاشت ناخن کردم اما دیدم انگار همش غسل ب گردنمه. رفتم ریموو کردم. فقط برا مهمونی ها یا زمان پریودم لاک میزنم

توی این بی آبی غسل میکنید؟زمان پیغمبر عربای ملخ خور بهداشت حالیشون نبوده .اونموقع میگفتن غسل کنید واجبه که اونا برن حموم.الان که همه یه روز درمیون یا هر روز حمام هستن دیگه آبو بخاطر این مسایل حروم نکنید لطفا.

وقتی میخای غسل کنی با استون پاک کن رنگ لاک رو 

کسی که به نماز اعتقاد نداره پس به غسل هم اعتقاد نداره با اوناییم که گفتی همیشه کاشت ناخن دارن

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

سلام عزیزم

اون بنده خدام ک میگه واس برکت زندگی خودت میگه بعدم اول از همه اخرت و ارامش این دنیات میگه لج نکن از تشکر کن ک بهت میگه

بعدم اره غسلت باطله و اگه نطفه ایی تشکیل بشه ک بارداری ببخشید معذرت میخوام نطفه حرامه ب وجود اومده

و انایی ک کاشت وعیره انجام دادن کلا دائم نجسن چون غسل ب گردنشونه اصلا درست نیس متاسفانه تو ارایشگاهها ازمراجع فتوای دروغین چاپ کردن ک زنا رو گول بزنن و پول دربیارن

وقتی لاک باشه حتی به مانع درحد سرسوزن که باعث بشه آب به ناخن یا پوست نرسه غسل باطل 

چند وقت پیش یه بنده خدایی می‌گفت تو کشور ما خیییلی بچه حرام زاده داره زیاد میشه؟! میدونید دلیلش چیه؟! چون زن و شوهر رسمی وقتی باهم رابطه دارن بعدش خانم چون مژه کاشته یا ناخن و... غسل نداره 

دوباره باز رابطه برقرار میکنه و... اینجوریه که خیلی از زن و شوهرها ناخواسته بچه هایی‌رو بدنیا میارن که میشن حرام زاده

عزیز دلم این که شما به نماز اعتقاد قلبی دارین فوق العاده هست ، خواهرانه میگم غسل هاتو بدون لاک بکن ، یه استون یا پد لاک پاکن دائم تو حمام بذار تا لاک هاتو پاک کنی ، موقع تشکیل نطفه بچه این که غسل کرده باشی خیلی موثره ، ما مسلمان هستیم ، به مادرشوهرتم بگو تو حمام پاک می کنم ، چون غسل با لاک قبول نیست گلم .

غسلشون باطله اونا خودشونو با غسلی ب اسم جبیره قانع کردن در صورتی که اون غسل برای مانع غیر اختیاریه ن ...

بله حرف دوستمون درست زمانی غسل یا وضوی جبیره واجبه ک زخمی یا واقعا جراحتی یا مانعی ک نباید اب اون برسه ضرر داره انجام میشه و درسته

نکه لاک قروفر

لاک داشته باشی عزیزم غسل و وضو و نماز باطله 

کسانی که با کاشت و لاک نماز میخونن خیلی‌هاشون توجیهشون اینه که از ناخون کارشون پرسیدن اونم گفته نه عشقم مشکلی نیس🤣

کاشت ناخن درصورتی اشکال نداره که مثلا جنبه درمانی داشته باشه مثلا یکی خدای نکرده انگشتش چمیدونم با دستگاهی چیزی ناخنش نابود شده باشه حالا اون یه انگشت رو ناخن بکارن ظاهرش حفظ شه 

نه اینکه برا خوشگلی نیم متر ناخن بکاری 

نماز هم منم نمیخوندم همش عذاب وجدان داشتم عصبی بودم کم کم شروع کردم خوندن حس آرامش به آدم میده 😍

امیدوارم شما هم هر چه زودتر تجربه اش کنی❤

موفق باشی ♥️♥️♥️

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
توی این بی آبی غسل میکنید؟زمان پیغمبر عربای ملخ خور بهداشت حالیشون نبوده .اونموقع میگفتن غسل کنید وا ...

والا همونو بگو 

آخه اصلا زمان پیامبر لاک بود که بگن اینو بزنی باطله؟؟؟؟ همش حرفای من درآوردی بعضیاس

من از قیدت نمیخواهم رهایی