مثلا صبحا از خواب که بیدار میشد لرز ریزی میگرفت دیشب شیر دو بار بهش دادم دیگه نشد ظاهرا قندش میافتاد ...
چون پوشکش خیسه و سرد میشه بمونه برا همونه
لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بیجانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخیای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم
والا نمیدونم دیروز که گفتم دوستان گفتن تشنج میکنه ولی من خودم از دکتر پرسیدم گفت تشنج اونه که نتونی ...
آره و فقط موقع مریضی اتفاق میفته تب کنه نه همیشه اشتباه گفتن
لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بیجانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخیای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره واقعا دکترش گفت قضاوت نکن اگه میتونی فیلم بگیر بفرس شوهرم میگی این بچرو نوار مغزم بردی دیگه فقط ...
مامانا معمولا نگرانن طبیعیه ولی مشکلی نداره و اگه باشه باگریه بروزش میده خدا رو شکر سالمه
دخترم سالم باهوشه راه میره کلمه میگه شما اینطور گفتین اروم شدم من هر دفعه رو یه حرکتش حساس میشم خودمو دیونه میکنم تا از سرش میفته یه حرکت دیگه انجام میده