2777
2789
عنوان

لیزر و بارداری

735 بازدید | 27 پست

سلام خانم ها روزتون بخیر

من یه پسر ۲سال و ۵ ماه دارم 

از این ماه تصمیم دارم لیزر موهای زائد شروع کنم

چقدر بعد از اولین جلسه لیزر میتونم اقدام به بارداری کنم؟؟

تو بارداری اولم شیو کردن خیلی برام سخت بود تصمیم دارم لیزر تا مرحله ای پیش بره که اینبار نیازی به شیو نداشته باشم.

و اینکه تو بارداری میشه لیزر انجام داد؟؟ 

نه نمیشه

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حین بارداری نمیشه انجام داد و اینکه کی جواب میگیرین بستگی به جنس مو و نوع لیزری که میرین داره واسه هرکسی متفاوته

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش

لیزر موهای زاد حداقل 8جلسه میخاد بعد تو باردیگر هورمونات بهم میریزه ممکنه جواب نگیری واینکه کار خیلی خطرناکیه تو بارداری بری لیزر اون اشعه رو بچه ات تاثیر میذاره عروس ما نمیدونست بارداره رفته بود لیزر وقتی سونو کرد دکتر میگفت جنین اصن شبیه بچه نیسته 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

عزیزم حداقل یک سال و نیم باید از جلسات لیزرتون گذشته باشه ۸تا۱۰جلسه بستگی به پوست و موی بدنتون داره ماهی یک جلسست

بعد دوماه یک بار بعد سه ماه یک بار و بعد که به ۶ماه رسید میتونید اقدام برای بارداری داشته باشید در غیر این صورت به نتیجه نمیرسید

وای یا خدا😵‍💫 پس تو بارداری کلا کنسله

بله عزیزم خب کامل جلساتت رو برو بعدش اقدام کن تازه من میخام اول ازمایش هورمون بدم که مشکلی ندارم بعد برم لیزر اخه اگه هورمونات قروقاطی باشه به قول من باز موهای برمیگرده میخام از ریشه حل کنم که برنگردن 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
میگم ینی نگهداری بچه بعد دوسال انقد راحت میشه که به فکر بارداری بعدی میفتین؟ ببخشید من اولین بچه ام ...

بله واقعا ۲سالشون که تموم میشه کامل مستقل میشن و تقریبا اذیتی ندارن

منم همین یه پسر دارم و چون خیلی تو بزرگ شدنش بهم سخت گذشت به شدت مخالف بچه دوم بود اما الان یکم دلم میخواد.اما هنوز تصمیم ۱۰۰٪ نگرفتم

بله عزیزم خب کامل جلساتت رو برو بعدش اقدام کن تازه من میخام اول ازمایش هورمون بدم که مشکلی ندارم بعد ...

ببخشید من یه سوال ازتون دارم

شما که ۳تا بچه دارید فاصله سنی بچه ها چقدر باشه خوبه