2777
2789

بچه ها طبق تاپیک قبلیم خونمون کپک زده اما ما داشتیم تمیز می کردیم که مجبور نباشیم تو زمستون جابه جا بشیم با بچه منتها واویلاااااا کمدمون یه کپک وحشتنااااااک زده اصلا وحشتناک بدبخت شدم فکر کنم دیگه باید جابه جا شم عکسشو می زارم ببینید این چیز وحشتناک چیه آخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوار بیرونیه خونست

بیرون خیلی سرده حتما خونتون هم خیلی گرمه ک اینجوری شده.اگه رختخواب هات هم تو کمد دیواری ی نگاه بنداز بهشون 

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

تمیزش کن بعد ورق یونولیت نازک متری بخر بچسبون ب انتهای کمدا

حواست ب رختخوابات باشه ک پارچشون کپک نزنه

خونه ی بابا و مامانم متاسفانه هرسال اینجوری میشد و نمیشد هم دیوارارو از بیرون ایزوگام کرد ک نم نده چون نمای بیرون خونه سنگ بوده و زشت میشد 

خلاصه کلی راه رفتن تا فهمیدن یونولیت بهترین گزینه س

ی بخاری یا فن هیتر بذار تو اتاق خواب یا جایی ک کپک زیاد میزنه 

کپک بخاطر عرق کردن دیوار یا نم دادنشه

اگر اون نم و رطوبت خشک بشه کپک نمیزنه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
بیرون خیلی سرده حتما خونتون هم خیلی گرمه ک اینجوری شده.اگه رختخواب هات هم تو کمد دیواری ی نگاه بنداز ...

اصلا تمام پایینای این کپک هم پر کپک سیاهه اینا همه مثل قندیل آویزونن ان قدر چندش یعنی باید وسایل توشو بریزم بره

تمیزش کن بعد ورق یونولیت نازک متری بخر بچسبون ب انتهای کمدا حواست ب رختخوابات باشه ک پارچشون کپک نز ...

کپک زده رو پارچه رختخوابا باید بریزم دور؟

تمیزش کن بعد ورق یونولیت نازک متری بخر بچسبون ب انتهای کمدا حواست ب رختخوابات باشه ک پارچشون کپک نز ...

این کپه فقط همین نیست بعد مثل قندیله ما اصلا تمام گلومدن می سوزه نمی شه بهش نزدیک شد