2777
2789
عنوان

مادرم جلو شوهرم منو کوچیکم میکنه

880 بازدید | 22 پست

سلام بچه  ها میشه  بهم بگین   با مادرم چجوری  رفتار کنم

من  وقتی کوچیک بودم مادر  و پدرم از هم جدا شدن   مادرم  و  پدرم هر دو ازدواج دوم  کردن .  پدرم خوشبخت شد  و اصلا   سالی  یک بار  هم نمیبینمش  . اما مادرم  بعد از طلاقش  با  ی مرد   پیر   و زن  دار   ازدواج میکنه   اون موقع که مجرد بودم پدر و مادرم  منو عین  توپ  پرت میکردن اینور و اونور ،پدرم میگفت  خودت بچتو نگع دار  مادرمم میگم  تو نگه دار . حالا گذشت من  ازدواج کردم الانم  ی پسر  ۱ ساله دارم .   الان  حدودا  ۸ سال از  ازدواج دوم مادرم میگذره    مادرم  باشوهرش  مشکل افتاد  و  وسایلشو   جمع کرد برد خونه فامیلاش   و الان دادگاهی دارن و دارن جدا میشن مادرمم اومد خونه من . ی مشکل بزرگی ک با مادرم دارم اینه ک  همش منو جلو شوهرم کوچیک میکنه  هی  بهم میگه   ایش  هیکلت چقد  زشت شد  چقد سینه هات  افتاده شد  چقد  بد هیکل  شدی  . 

چقد تنت  سیاه شد  از بعد زایمان .

یااینکه چرا تمیز کاری نمیکنی  خودتو دست  گرفتی . 

و مشکل بعدی اینه ک من  وقتی  باهاش حرف میزنم منو آدم حساب نمیکنه   وسط  حرف زدنم  یهو  میره  با شوهرم    حرف میزنه درمورد یک  موضوع دیگع  . 

بار ها بهش گفتم خوشم نمیاد جلو شوهرم  اینجوری  باهام برخورد میکنی اما کو گوش  شنوا؟؟ 

خیلی  کوچیکم میکنه خیلی  . تازه  داشتیم  صبحونه میخوردیم داشتم باهاش حرف میزدم   اصلا  به حرفم گوش نمیکنه  و همش  وسط  حرف  من در مورد موضوع دیگه ای  صحبت میکنه    . خیلی  خستم خیلی  بخدا از خانواده هیچ  شانسی  نیاوردم  . 

اون از پدرم ک اصلا نمیخوادم  و  ی زنگ نمیزنه زنگ میزنمم هم  همش میترسه من برم اونجا . 

اون از مادرم . هیچ وقت خانواده  ای  نداشتم ک هر وقت دلم خواست برم بهشون  سر بزنم همیشه خواستم خونه مادرمم برم هی منتم میکرد ک  نیا  شوهرم دوس نداره . 

مجردم بودم همش منت سرم بود ک تو پیش ما هستی  شوهرم منتم میکنه  . کاش   خانواده خوبی داشتم🥲بعضی وقتا   بعضیا بهم میگن چیه همش  تو خونه ای  ؟   بچتو بردار برو اینور اونور ولی اخه کجا برم؟  مادرم ک   الان خونه ای نداره  داشت  هم همش میگفت  نیا . 

پدرم ک دوس نداره .   خانواده مادری و پدری  ام ک رفت  امد ندارم  فقط  مادر شوهر پدر شوهرم  هستن  که در خونشون  به روم بازه اما چقد برم😔 خسته شدم از تنهایی  از بی کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت نمیذاشت بری خونه ش الان چ رویی داره اومده خونه تو آوار شده؟ اصلا حس خوبی نگرفتم ازش حس میکنم میخواد تورو از چشم شوهرت بندازه  و رابطه خودشو باهاش خوب کنه

من ها شکست ؛ تا من شدم !

بی خیال فامیل بابا .بچسب به شوهرو بچت تا قبل از ازینکه اونهارم از دست بدی وقتی شوهرت نیست جدی با مادرت صحبت کن .بگو بگو اگه میخوای با ما زندگی کتی لطفا اینهارو نگو .این ترفهارو نزن میش شوهرم .از چشم شوهرت می افتیها .

عزیزم شما الان خودت مادری و مسئول بچه ات و خونت هستی پس اول ببین چی به صلاح زندگیته بعد گام بردار مادرت متاسفانه داره ریشه به تیشه زندگیت میزنه سعی کن رفت و امدتو خیلی کم کنی باهش زیاد همکلام نشو جلو شوهرت که خوردت کنه .اینجوری یواش یواش همسرت رو هم نسبت به شما دل چرکین میکنه زندگیتو دریاب.مثلا منی که تو غربتم و سالی ماهی یه بار خونواده امو میبینم با شما چه فرقی دارم اما خودمو با هزار کار و کلاس و درس و کار مشغول کردم بی خیال خونه کی برم قشنگ به خونه زندگیت برس کارهای هنری که دوست داری ادامه بده با بچه اتو همسرت برید تفریح گردش بیرون خلاصه خودت دیگه خانواده داری با اونا خوش بگذرون بی خیال بقیه.به دیگران اصلا نباید متکی شد 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

درموردهیچ موضوعی باش حرف نزن 

فقط سلام وخداحافظی باش کن وبه شوهرت بگومادرم داره منوپیش توخراب میکنه 

هردوبی اعتناش کنید تاادب شه 

تنهاراهت اینه که گفتم ...چون مادرت پرروئه وپوست کلفت 

توبایدپوست کلفت ترازون باشی

اعصابم خرد شد اصلا درک نمیکنم  مادرت بااون حرفها اعتماد به نفست رامیگیره

اگه جلو شوهرت بگه که واویلا

یکبار که شوهرت نبود رک وباجذبه بگو هدفت چیه ازاینکارا واگه میخای بمونی نبایدمنو خرد کنی خیلیم در حقم مادروپدری نکردین که عذاب وجدان بگیرم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

به امضات رجوع کن به هیچ کس تخفیف نده حتی مادرت موقعی که شوهرت نیست رک و بدون خجالت اما با احترام حد و حدود رو براش مشخص کن و بگو اگر میخوای اینجا بمونی باید به قوانین من احترام بزاری و هر حرفی رو نزنی

پلنگ من دل مغرورم پرید و پنجه به خالی زد...

منم مادرم فوت شده خواهر ندارم پدرم پیره از فامیل خودم وشوهرم انقدر زخم خوردم که از تنهایی لذت میبرم باور میکنی سر یک جراحی چند سال پیش کارم به ای سی یو کشید ولی به فامیل رو ننداختم بیان پیشم باشن الانم باکلی مشکلات فقط باشوهرم وپسرم خوشم ؛خدارو داشته باشو پادشاهی کن 

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

توم جوابش کن بره بگو یه مدت میخوایم بریم مسافرتی جایی دعوتیم عذرشو بخواه درسته مادرته ولی اصلا حس خوبی نمیگرم از حرفاش ادم جلو شوهر دخترش اینارو نمیگه که مگه قصد و نیتی داشته باشه تازه یادش افتاده مادرته ول کن دلت به رحم نیاد از اول نباید میزاشتی میگفتی شوهرم دوس نداره بره خونه بگیره برای خودش