سلام بچه ها میشه بهم بگین با مادرم چجوری رفتار کنم
من وقتی کوچیک بودم مادر و پدرم از هم جدا شدن مادرم و پدرم هر دو ازدواج دوم کردن . پدرم خوشبخت شد و اصلا سالی یک بار هم نمیبینمش . اما مادرم بعد از طلاقش با ی مرد پیر و زن دار ازدواج میکنه اون موقع که مجرد بودم پدر و مادرم منو عین توپ پرت میکردن اینور و اونور ،پدرم میگفت خودت بچتو نگع دار مادرمم میگم تو نگه دار . حالا گذشت من ازدواج کردم الانم ی پسر ۱ ساله دارم . الان حدودا ۸ سال از ازدواج دوم مادرم میگذره مادرم باشوهرش مشکل افتاد و وسایلشو جمع کرد برد خونه فامیلاش و الان دادگاهی دارن و دارن جدا میشن مادرمم اومد خونه من . ی مشکل بزرگی ک با مادرم دارم اینه ک همش منو جلو شوهرم کوچیک میکنه هی بهم میگه ایش هیکلت چقد زشت شد چقد سینه هات افتاده شد چقد بد هیکل شدی .
چقد تنت سیاه شد از بعد زایمان .
یااینکه چرا تمیز کاری نمیکنی خودتو دست گرفتی .
و مشکل بعدی اینه ک من وقتی باهاش حرف میزنم منو آدم حساب نمیکنه وسط حرف زدنم یهو میره با شوهرم حرف میزنه درمورد یک موضوع دیگع .
بار ها بهش گفتم خوشم نمیاد جلو شوهرم اینجوری باهام برخورد میکنی اما کو گوش شنوا؟؟
خیلی کوچیکم میکنه خیلی . تازه داشتیم صبحونه میخوردیم داشتم باهاش حرف میزدم اصلا به حرفم گوش نمیکنه و همش وسط حرف من در مورد موضوع دیگه ای صحبت میکنه . خیلی خستم خیلی بخدا از خانواده هیچ شانسی نیاوردم .
اون از پدرم ک اصلا نمیخوادم و ی زنگ نمیزنه زنگ میزنمم هم همش میترسه من برم اونجا .
اون از مادرم . هیچ وقت خانواده ای نداشتم ک هر وقت دلم خواست برم بهشون سر بزنم همیشه خواستم خونه مادرمم برم هی منتم میکرد ک نیا شوهرم دوس نداره .
مجردم بودم همش منت سرم بود ک تو پیش ما هستی شوهرم منتم میکنه . کاش خانواده خوبی داشتم🥲بعضی وقتا بعضیا بهم میگن چیه همش تو خونه ای ؟ بچتو بردار برو اینور اونور ولی اخه کجا برم؟ مادرم ک الان خونه ای نداره داشت هم همش میگفت نیا .
پدرم ک دوس نداره . خانواده مادری و پدری ام ک رفت امد ندارم فقط مادر شوهر پدر شوهرم هستن که در خونشون به روم بازه اما چقد برم😔 خسته شدم از تنهایی از بی کسی