2789
عنوان

ترس از جن

2049 بازدید | 23 پست

چند وقت پیش شوهرم یه فیلم در مورد جن دید منم به اجبار یه چیزلیی دیذم خیلی ترسیدم شبا از سایه خودمم میترسم

چیکار کنم نترسم؟ کمکم کنید لطفا

خدایا شکرت

یبار تو تاپیک راجب جن بودم بعد ترسیدم برم توحیاط تو تاپیک نوشتم ک منی ک ساعتها شب تنها تو حیاط مینشستم حالا میترسم برم ی کاربری درجوابم گفت "ببین هیچی تو اون حیاط تغییرنکرده اونجاهم نجایی ک ساعتها میرفتی تنهامینشستی حالام برو تو همونی و اونجام همونجاست ن چیزی تغییر کرده ن قرار اتفاقی بیفته "بخدا ک اینارو گفت ترسم ریخت.

یا رب نظر توبر نگردد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه بگی اسم فیلم چی بود منم ببینم😂

مستند بود فک کنم ریگ جن فک کنم بود

یه منطقه ایی بود که مردم میترسیدن از اون جا عبور کنن شبکه چهار نشون میداد من یه گوشه هایش دیدم ولی باز ترسیدم

خوشبحالت که نترسی 

خدایا شکرت
یبار تو تاپیک راجب جن بودم بعد ترسیدم برم توحیاط تو تاپیک نوشتم ک منی ک ساعتها شب تنها تو حیاط مینشس ...

منم مث شما تو تاریکی میرفتم میومدم ترسیم نداشتم ولی از اونروز دیگه از تاریکیم میترسم

خدایا شکرت

من تا یکسال بعد از دیدن فیلم اخضار میترسیدم تو اتاقم تنها بخوابم. البته کلا از تاریکی میترسم برقا روشن باشه از چیزی نمیترسم.

Mahi54سابق هستم. از سال ۹۳ اینجا عضوم تا اینکه همین اواخر درخواست لغو کاربری دادم. نی نی یار جون پشیمونم کاربریم رو بده بهم کلی خاطره با تاپیکام داشتم.😭
مستند بود فک کنم ریگ جن فک کنم بود یه منطقه ایی بود که مردم میترسیدن از اون جا عبور کنن شبکه چهار ن ...

ععععع اینو منم دیدم ولی فیلم ترسناکتر ازین مستند رو دیدم و شب هارو باترس ولرز میخوابیدم کلا خودازاری دارم😑

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
من تا یکسال بعد از دیدن فیلم اخضار میترسیدم تو اتاقم تنها بخوابم. البته کلا از تاریکی میترسم برقا رو ...

احضارواقعا وحشتناکه بخصوص وقتی فهمیدم این فیلم براساس واقعیت ساخته شده😂۱۴ سالگی دیدمش ولی هنوز اثرات منفیش باقیمونده

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
احضارواقعا وحشتناکه بخصوص وقتی فهمیدم این فیلم براساس واقعیت ساخته شده😂۱۴ سالگی دیدمش ولی هنوز اثرا ...

احضار همون کانجورینگه؟

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏