dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 عنوان سحر هست و وقت استجابت دعاست🌱 72 بازدید | 10 پست ختم قرآن هدیه به حضرت ام البنین💚نیت کنید و کامنت بزارین تا قرعه کشی کنم و بهتون جز بدم هر جز به نیت یک شهید بزرگواره💚🌱تا ۱۶ دی شهادت حضرت ام البنین وقت داریم🌿حاجت روا بشید عزیزان یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱 1401/10/05 | 05:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرخودم_م عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5670 نیت کردم کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
آآآاناناس عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4924 سلام عزیزم.قبول باشه.خیر ببینی✨️✨️✨️✨️👏👏👏👏👏منم قابل بدون بهم جزء بده لطفا.برات صلوات میفرستم💚💚💚💚💚💚💚 ✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
raha_17 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 1769 دعا کنید زودتر خوب شمالان دارممیرم بیمارستان دعا کنید ازمایشام بهتر شده باشه
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 نیت کردم سلام عزیزم جز ۹ به نیابت از شهید پرنده بخونین لطفا یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 سلام عزیزم. قبول باشه. خیر ببینی✨️✨️✨️✨️👏👏👏👏👏 منم قابل بدون بهم جزء بده لطفا. برات صلوات می ... سلام عزیزم ممنونم از شما مهربون جز ۸ به نیابت از شهید عباس امیری بخونین لطفا یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 دعا کنید زودتر خوب شم الان دارممیرم بیمارستان دعا کنید ازمایشام بهتر شده باشه انشالله به همین وقت سحر کاملا خوب بشید عزیزم 🌱 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 نیت کردم عزیزم جز ۲۵ به نیابت از شهید ابوالفضل شهیدی نیستانک بخونین لطفا یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
آآآاناناس عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 4924 سلام عزیزم ممنونم از شما مهربون جز ۸ به نیابت از شهید عباس امیری بخونین لطفا چشم،حتما.یکدنیا ممنونم🙏🙏🙏🙏🙏 ✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 چشم،حتما.یکدنیا ممنونم🙏🙏🙏🙏🙏 چشمتون روشن گلم🌿 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱