2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 40 پست
اره میگه هیجکس واسم تو نمیشه من زنمو دخترمو دوست دارم فقط حرصمو درآوردی زیاد گیر دادی منم لجبازی کرد ...

نه واقعا چیز خاصی نبوده شما خیلی حساس شدی 

بلخره ادمیزادن ارتباطات وجود داره و دارن تو این زندگی نقششون ایفا میکنن و محیط کاری دانشگاه بیرون تحصیلی تفریحی همه جا خانوم اقا هستن.نمیشه رو جنسیت کلیک کنیم و بدتر به چیزی که حتی فکرشم نمیکنن تلقینشون کنیم جانم 

به حرف بقیه دوستان گوش نکن 

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
نمیدونم ادامه داشته یا نه شک دارم چند ساله با شک و تردید نفس میکشم بدترین نوع زندگی روزی چندبار میمی ...

خدا به دلت آرامش بده اونقدر خوشی بده دیگه برات مهم نباشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی بگم مغزم قبول نمیکنه انگار تو محیط کار مرد و زن خیلی راحتتر شدن 

نه عزیزم شما احتمالا تجربه کار بیرونو ندارید 

ببینید مثلا همه عین خواهر برادر پدرو دختر میشن نه بیشتر

هیچکس تو اون محیطا عاشق نمیشه خاطرتون جمع باشه و رابطه جنسی هم فکر حتی نمیکنن

چه مرد چه زن دوست دارن عشقشون بیرون از این محیط ها باشه و رابطه عاطفیشون رو با محیط پر مشغله و کاری درگیر نمیکنن همه جای دنیا همینطوره ایران هم همین هست خاطرتون جمع باشه

اونایی هم که میشنوید باهمکار خانومشون ازدواج میکنن به خاطر بیشتر شدن درامد اینکارو میکنن 

وگرنه بازم بین اونا عاطفه گمون نکنم دلیل اصلی انتخاب باشه

خداروشکر کن انکار نمیکنه یا ساده نمی‌گذره ازش من خیلی دوس داشتم در موردش باهاش حرف بزنم بگم چرا ولی ...

اینم چند بار پنهون کاری کرده عزیزم این باره پنجمه البته با همین‌ همکارش من الان با همراه من فهمیدم والا فکر میکرد اولا چیز خاصی نیست من بزرگش میکنم

خدا به دلت آرامش بده اونقدر خوشی بده دیگه برات مهم نباشه 

نمیشه هیچوقت بعد خیانت دلت آروم نمیشه دوست داری در موردش حرف بزنی با طرف ولی نمیتونی طرفا انکار می‌کنه سخت ترین نوع جون کندن خیانت همسر شما تا چه حد بود ؟ چطوری بخشیدی گلم؟

نه واقعا چیز خاصی نبوده شما خیلی حساس شدی  بلخره ادمیزادن ارتباطات وجود داره و دارن تو این زند ...

درسته حرفتون ولی شوهرم چند تا همکار خانم داشته این باره اولش بود زنه نزدیک ۵۰ سالش بود شوهرم تقریبا ۳۰ سال گلم 

اینم چند بار پنهون کاری کرده عزیزم این باره پنجمه البته با همین‌ همکارش من الان با همراه من فهمیدم و ...

یعنی متوجه شدی با کسی صحبت می‌کنه ؟ با چشمای خودت دیدی ؟ من دیدم و انکار کرد یکبار نگفت پشیمونه یا نگفت ببخشید 

یعنی متوجه شدی با کسی صحبت می‌کنه ؟ با چشمای خودت دیدی ؟ من دیدم و انکار کرد یکبار نگفت پشیمونه یا ن ...

آره با همین همکارش از خرداد آرامش زندگیمون بهم خورده همش چتاشو و مکالماتشو ازم پنهون کرد ولی من دیدم الانم حس میکنم به خاطره این میگه ببخشید چون دیگه زنه نیست خودش گفته دیگه ادامه ندیم تو زندگی داری

درسته حرفتون ولی شوهرم چند تا همکار خانم داشته این باره اولش بود زنه نزدیک ۵۰ سالش بود شوهرم تقریبا ...

قضیه شما خیانت نیست خاطرتون جمع باشه.فقط خیلی حساس شدی

محیط کار همه مثل خانواده میشن 

خیانت بود خود من اول همه حامی خانوما هستم خیلی تاپیکا میرمحتی خانوم رو راهنمایی میکنم که جدا بشه بهتره

از این به بعد هم عادی برخورد کنید باشوهرتون الکی الکی حساس میشه 

آره با همین همکارش از خرداد آرامش زندگیمون بهم خورده همش چتاشو و مکالماتشو ازم پنهون کرد ولی من دیدم ...

چه حرفایی زده بودن حرف عادی یا جن سی مطمئنی رابطشون عشق و علاقه بوده ؟ شاید در مورد کار باشه  

نه عزیزم شما احتمالا تجربه کار بیرونو ندارید  ببینید مثلا همه عین خواهر برادر پدرو دختر میشن ن ...

گلم‌ اینو مطمئن باش هر زنی بوی خیانت از همه جا حس می‌کنه میگه خودش دیده دیگه چجوری مثبت فکر کنه 💔

قضیه شما خیانت نیست خاطرتون جمع باشه.فقط خیلی حساس شدی محیط کار همه مثل خانواده میشن  خیانت ب ...

واقعا یکم آروم شدم شمارو خدا از کجا رسوند ولی بعضا میزنه به سرم اونقدر گریه میکنم آره من حساسم حتی خودمم اینجوریم به مرد نامحرم اجازه نمیدم باهام لاس بزنه امشب اومد سمتم درخواست رابطه گفتم حالم خوب نیست گفت با رابطه خوب میشه یهو بغضم ترکید گریه کردم گفتم نمیشه تو همه چیو خراب کردی

چه حرفایی زده بودن حرف عادی یا جن سی مطمئنی رابطشون عشق و علاقه بوده ؟ شاید در مورد کار باشه &n ...

تا جاییکه من دیدم پیامهاشون رو عادی بوده الکی باهم لاس زدن

تا جاییکه من دیدم پیامهاشون رو عادی بوده الکی باهم لاس زدن

یعنی چی در مورد چی‌حرف زدن این مهمه که منطقی فکر کنی چیاگفتن شوخی‌ جن سی هم کردن چت شوهر من با اون هرزه همش درخاست جن سی بود