2777
2789
عنوان

خیانت

548 بازدید | 40 پست

در حد چت و مکالمه رو میشه بخشید چرا من نمیتونم داغون شدم تازه میگه خانمه گفت تو زندگی داری یعنی چی ما ارتباط داریم یعنی اگه اون نمیگفت شوهرم حالا حالا ادامه میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیبخشم خددانکنه  امیدم ب زندگی باهاش کامل از بین میره

منم به خاطره دخترم ولی نمیتونم فراموش کنم دیگه من داغون شدم شکستم فقط از خدا میخوام شوهرم نه حانی و مالی تقاص پس نده فقط یه کاری کنه عذاب وجدان بگیره از درون مثل من بسوزه

آخه چجوری میگه غلط کردم جبران میکنم حرفاشونم بی ربط بود از سره علافی 😔

اصلا حساس نشو ببین شاید بچه ها الان بگن فلانه بهمانه و این حرفا

ولی جامعه بزرگه ارتباطات وجود داره خود ما ممکنه مشتری جایی باشیم و موقع خرید با فروشنده ناخواسته حتی دردو دل کنیم؟خیانت محسوب میشه؟

مردها کنجکاون از بچگی کنجکاون و واقعا نمیشه گفت خیانت

مثل بچه ۴ ساله میمونن

ساکن صخره کنار دریا..وزن شروع ۷۸/۷۰۰،  وزن فعلی ۷۶وزن هدف ۷۰ خوب باش خوبی قشنگه
اصلا حساس نشو ببین شاید بچه ها الان بگن فلانه بهمانه و این حرفا ولی جامعه بزرگه ارتباطات وجود داره ...

آخه همکارش بود دوماه بود از شرکتشون رفته بود همش باهم چت و مکالمات داشتن ازش پرسیدم میگه لجبازی میکردم چون چند بار روشده بود گفته بودم دوست ندارم با همکارت راحت ارتباط داشته باشی

منم به خاطره دخترم ولی نمیتونم فراموش کنم دیگه من داغون شدم شکستم فقط از خدا میخوام شوهرم نه حانی و ...

نه خودتو عذاب بده نه زندگیتو

مردها صدبار به عقب برگردن باز خانوم خودشونو انتخاب میکنن

اون اتفاقایی که میوفتاد زن وارد زندگی میشد و منتهی به ازدواج میشد برای مردهای نسل قبل بود

الان دیگه عقلشون بیشتر از قبل میرسه و واقعا ممکنه قصدی نداشته باشن مثل خیلی گروه های تلگرامی که قبلا بود و همه تو هر رنج سنی عضو بودن و تعریف میکردن

نه خودتو عذاب بده نه زندگیتو مردها صدبار به عقب برگردن باز خانوم خودشونو انتخاب میکنن اون اتفاقایی ...

اره میگه هیجکس واسم تو نمیشه من زنمو دخترمو دوست دارم فقط حرصمو درآوردی زیاد گیر دادی منم لجبازی کردم 

ببین میدونی از شوهرم توقع نداشتم چون خودش اهل نامحرم ومحرمه واقعا بعه ۸ سال زندگی سوپرایز شدم هر چند مکالماتشون عاطفی و جنسی نبوده 

آخه همکارش بود دوماه بود از شرکتشون رفته بود همش باهم چت و مکالمات داشتن ازش پرسیدم میگه لجبازی میکر ...

اون واقعا چیزی نیست چت و مکالمه.بیرون از منزل یمدت اگه کار کرده باشید متوجه میشید که واقعا چیز خاصی نیست

به جای ناراحتی دعوا یا بحث میتونی از همسرت هر از گاهی بپرسی خانم فلانی حالش چطوره؟خب شکر خدا.جاشو تغییر داده و فلان و بهمان و فیصره بدی از هر نظر

تو محیط کاری بعضی خانوما مهربونن و ممکنه از صبحونه خودشون غذاشون به اقایون بدن و اینا تو رودر وایسی بمونن و احوال بپرسن

و مطمین باش هیچ مردی از زن تو محیط کار خودش برای رابطه خوشش نمیاد و دنبال حاشیه نمیره چه دوستی چه ازدواج

و اون اتفاقا برای مردای قدیمی.تر بود که خانوم شاغل ندیده بودن و عادی نبود

اون واقعا چیزی نیست چت و مکالمه.بیرون از منزل یمدت اگه کار کرده باشید متوجه میشید که واقعا چیز خاصی ...

چی بگم مغزم قبول نمیکنه انگار تو محیط کار مرد و زن خیلی راحتتر شدن