2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم

338 بازدید | 14 پست

شوهرم همش سرش تو گوشیه .یعنی میرسه خونه .یا میخوره یا میخوابه .یا تو گوشیه یکمم با بچمون سرگرمه .معذرت میخوام تا رابطه نباشه با من حرف نمیزنه .یعنی چیزی بگم بهش باید بزنم رو شونش تا متوجه بشه ..بخدا افسردگی گرفتم فک میکنم میگم جوونیم حیف شد ۲۱ سالمه انگار پیر ۷۰ ساله ام به هیچی ذوق ندارم.....از زمانی که این تلگرام لعنتی اومدو بعدشم اینستا الان ۵ ساله کارش همینه .خیلی دلم گرفته .امشب اعصابم خورد شد گفتم من کمبود محبت دارم یکاری نکن بایه نفر دیگه این کمبودو جبران کنم اونم گفت غلط کنی .هنوزم بیداره ولی بامن حرف نزد به نظرتون حرفم خیلی بد بود؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دورت بگردم راهش این نیست 

محیط خونه رو براش جذاب کن 

سبک لباس و آرایش رو عوض کن 

خودت شروع کن یه بحث باحال و به روز رو شروع کردن 

خودش میاد یا جک بگو یا بازی کنید با هم مثلا اسم فامیل یا شطرنج کارای باحال انجام بده جذب شه

آره خیلی حرف بدیه...

همیشه یه جوری صحبت کنین طرف اصلاح بشه نه اینکه گارد بگیره و عصبی بشه و کارشو بدتر کنه...

باید با رفتارت به خودت نزدیک ترش کنی...مثلا لباسای خوب عطر و ادکلن..لبخند..صداش کن و خاطره های جالب یا حتی روزمره تو براش تعریف کن و نظرش رو بخواه

آره خیلی حرف بدیه... همیشه یه جوری صحبت کنین طرف اصلاح بشه نه اینکه گارد بگیره و عصبی بشه و کارشو ب ...

اگه من تعریف کنم زیاد گوش نمیده یا مسخره میکنه .چیکار کنم 

نمیتونم ..انقدر اعصابم خورد میشه فک میکنم خیلی آویزونش شدم .نمیتونم کنترل کنم خودمو سمتش نرم اونم که ...

به پروپاش نپیچ بیشتر دوری میکنه اکثر مردا همینن

از یه جایی به بعد ،  قفلی میزنی به از یجایی به قبل!
به پروپاش نپیچ بیشتر دوری میکنه اکثر مردا همینن

اخه بخدا هرکس دیگه ای جای من باشه دیوونه میشه .فک کن تو این چند سال هیچ مسافرتی نرفتیم ..بجز چندبار خونه ی برادرم که یه شهر دیگس .خونمون جوریه که کسی نمیاد یعتی مامان خودم ۴ ماهه خونم نیومده با وجود اینکه ۲ دقیقه راهه من همیشه میرم  .فامیل شوهرم که هیچ از صبح تا شب با دخترم تو خونه تنهاییم تا آقا بیاد اونم که اینجوری فقط تنها خوبیش اینه که چیزایی که از پسش بر بیاد واسم فراهم میکنه