2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چقد وقیحه چندسالشه؟توچندسالته؟به شوهرت بگو به خودشم بگو

سر همین بعد حدود یکسال تحمل کردن باهاش دعوا کردم و قضیه رو گفتم و انکار کرد جلو جمع هم گفتم  به شوهرمم گفتم گفت خودتو اذیت نکن مهم منم حتی جواب سلامشم نمیده عروسیمونم دعوتش نکرد اونم میگفت تا شخصا داماد زنگ نزنه من پامو تو عروسی نمیزارم  در نهایت شوهرم بهش زنگ نزد و خودش اومد

مگه الکی ادم حساسیت نشون میده اونم بعد یک سال زندگی تو اون خانواده

از ترفند یه بنده خدایی بوده استفاده کن و دقیقا کار خودشو تعریف کن در قالب تعریف از دوستی، آشنایی ، کسی، ببین عکس العملش چیه ، در ضمن کاملا باهات موافقم که یه زن الکی به جاری ( که عضو خانواده س یه جورایی ) الکی حساس نمیشه . تازه من به الکی خوش بین بودن معروفم

یعنی اون باعث جدایت شد؟چه بلایی؟

بگم یه طومار میشه فقط اینو میگم که کاری کردم پسرمو ازم گرفتن الان نزدیک به هفت ساله پسرمو ندیدم 

واگذار خدا کردمش بابت همه کاراش و حرفایی که پشتم ساخت

😂😂😂 لباس خواب چجوری ینی 

دیدی بعضی لباس مجلسی ها شبیه به لباس خاب یا لباس خونکی ان اونحوری 

مثلا بلوز شلوار 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم